Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počátky deklasovaly oslabený Ústrašín


Branky


0

Ústrašín v oslabené sestavě dokázal držet krok se zkušenějšími hráči Počátek pouze polovinu zápasu. Druhý poločas byl již v plné režii hostů. K vidění byly i tři penalty, ze kterých Počátečtí proměnili pouze dvě. Poslední třetí penaltu vychytal ústrašínský brankář Rohovec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu nastoupil Ústrašín ve velmi poslepované sestavě, protože pár hodin před zápasem zavolal kapitán domácích M. Rod, který oznámil, že se dnes nedostaví. Nebyla to však jediná absence v sestavě domácích. Kapitánskou pásku převzal pro tento zápas Pavel Nápravník.

I v tak originální poskládané sestavě sehráli hráči Ústrašína celkem solidní první poločas. Bylo k vidění i pár pohledných akcí, ale ústrašínský T. Křech se v největší šanci neprosadil. Ústrašín doplatil na mladé hráče v poli. Zkušenosti hostů se projevily a do konce první půle  domácí 2 x krát inkasovali. Za hosty se prosadili v 10. minutě O. Smejkal a ve 36. minutě hlavou D.Kopečný.

Druhý poločas byl v režii zkušenějších hostujících hráčů. Kdyby v ústrašínské brance nestál D.Rohovec, který pochytal snad dalších 10 - 15 střel, tak mohl zápas skončit dvouciferným číslem, ale nakonec se tak nestalo. Nejprve ve 48. minutě zvýšil na 0:3 opět O.Smejkal a o 9.minut později se prosadil V. Kocourek stav byl 0:4. Poté se hráči Ústrašína semkli a v 60. minutě P.Nápravník vyvezl balón přes půlku hřiště až k soupeřově brance, kde naservíroval balón na "zlatém" podnose T. Křechovi, který se konečně trefil. Hosté z Počátek se ze vstřeleného gólu rychle oklepali a v 64. minutě se kopala 1. penalta v zápase, kterou zařídil V.Šatara. Penaltu se štěstím proměnil D.Dedera, brankář Ústrašína D.Rohovec si na penaltu šáhl. Stav 1:5. Ani neuběhla jedna minuta od rozehrávky a už to bylo 1:6 opět se prosadil zkušený Kocourek.  V 77. minutě se kopala v pořadí 2. penalta, kterou proměnil Doležal 1:7. V 84. minutě se kopala 3. penalta, kterou hosté neproměnili. Rohovec výborně vychytal Šataru. Hosté pak už polevili v tempu, protože již měli své jisté. V 90. minutě upravil skóre na konečných 2:7 M. Pech, který vystřelil z půlkruhu velkého vápna a balón propadl brankáři mezi nohama.

 



Ohlasy k zápasu


TJ FC Ústrašín
Pavel Nápravník, kapitán FC Ústrašín: Doplatili jsme na nezkušenost mladých hráčů.




Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - J. Smrčina [-] , J. Reinhart [-] , M. Gebarovský [-] , T. Křech [-] - O. Hájek [-] (72. P. Hruška [-] ) , P. Mazanec [-] (46. M. Štěpánik [-] ) , L. Doskočil [-] (51. R. Hájek [-] ) , P. Nápravník [-] - M. Pech [-] , D. Doskočil [-] (78. J. Příhoda [-] )

TJ Spartak Počátky
F. Novotný [-] - M. Tesař [-] , M. Pavlíček [-] , V. Šatara [-] , J. Doležal [-] - V. Kocourek [-] , T. Vlček [-] , J. Vojta [-] , D. Kopečný [-] (72. A. Soukup [-] ) - J. Smejkal [-] , D. Dedera [-]

ŽK: T. Vlček .
Hráči zápasu: P. Nápravník , D. Rohovec - V. Šatara , J. Smejkal .
Místo: Ústrašín. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.