Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 15:00

23.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Káva vystřelil důležité vítězství pro Červenou Řečici


Branky


0

Zápas mezi zachraňující se Červenou Řečicí a o první pozice hrající Obrataní přinesl vyrovnané utkání. Domácí začali smolně vlastní brankou Chvalkovského, podařilo se jim však vývoj zápasu otočit díky Košťálovi a Kávovi. Červená Řečice si připsala důležité vítězství 2:1 a dál reálně bojuje o záchranu v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté začali nešťastně, když si Chvalkovský srazil centr do vlastní brány. Bojovná Červená Řečice však nesložila zbraně a ve 35. minutě zaslouženě vyrovnala. Z pokutového kopu se trefil Košťál. V druhém dějství měli převahu hosté z Obrataně, své šance však neproměnily a tak přišel trest. Po rohovém kopu se hlavou trefil útočník Káva a zařídil tak vítězství svému týmu.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Červená Řečice
Stanislav Šťastný, vedoucí Červené Řečice.: Zápasu by více slušela remíza. My jsme dnes byli bojovnějším a nakonec i šťastnějším týmem.




Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
J. Krejčí [-] - F. Košťál [-] , L. Chvalkovský [-] , P. Dýnek [-] , J. Popovič [-] - M. Kubánek [-] , D. Nenadál [-] , F. Bouz [-] , A. Kníže [-] - D. Obranec [-] , Z. Káva [-]

SK Obrataň
J. Kalina [-] - L. Menšík [-] , L. Melichar [-] , P. Kudrnáč [-] (46. M. Vlach [-] ) , P. Čekal [-] - F. Hovorka [-] (59. R. Flígr [-] ) , D. Kudrnáč [-] , R. Buchar [-] , M. Vesecký [-] (46. M. Pučálek [-] ) - L. Vlach [-] , R. Tábora [-]

ŽK: 88. J. Krejčí - 60. L. Melichar , 88. D. Kudrnáč .
Hráči zápasu: Z. Káva , J. Krejčí - L. Vlach .
Místo: Červená Řečice. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.