1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirov definitivně zachráněn.


Branky


0

Žirovským fotbalistům se povedl husarský kousek, když dokázali vyhrát na půdě Plačkova 2:1. Otřepaná fráze "fotbal nemá logiku" se zde projevila, protože v minulém kole Plačkov porazil první Maraton a Žirov podlehl poslední Červené Řečici. V tomto zápase vyhrála bojovnost Žirovských nad zmarem Plačkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do utkání vstoupili aktivněji, v úvodní čtvrthodince měli velké šance Kubů, Ehrlich i Keller. Hosty však držel nad vodou, i s trochou příznačného štěstíčka, gólman Zrucký. Žirovští se v prvním poločase prezentovali několika střelami ze střední vzdálenosti, které však Němce v brance domácích příliš neohrozili.

Hned na úvod druhé půle vystřídavší Zemek ostře zajel do hostujícího brankáře, který v tvrdém souboji utrpěl zásah na hlavu a musel vystřídat, a později dokonce opustit plačkovský areál ve voze zachranné služby. Do žirovské klece se tedy musel postavit hráč z pole, jenž po několika málo minutách v brankářském dresu musel čelit pokutovému kopu. Hraní rukou ve velkém čtverci potrestal Tomáš Keller a Plačkov se dostal do kýženého vedení. Domácí příznivci se ještě nestihli doradovat a bylo vyrovnáno. K přímému kopu z dvaceti metrů se postavil Morava a trefil se přímo ukázkově. Domácími vyrovnávací gól zamával a na jejich kopačky se začala vkrádat křeč a obavy z další ztráty s týmem ze spodní části tabulky. Snaha o opětovné získání vedení měla přesně opačný účinek, kalich hořkosti Plačkovu naplnil Bělík, který čtvrthodinu před koncem dal výsledku finální podobu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov
Tomáš Kořenář, trenér Plačkova: Zmar...

TJ Střepina Žirov
Lukáš Morava, kapitán Žirova: Domácí byli v utkání lepším týmem. Zaslouženě se dostali do vedení, nám se však bojovností podařilo utkání otočit.



Sestavy


TJ Sokol Plačkov
M. Němec [-] - F. Mottl [-] , R. Tesař [-] , L. Palán [-] , J. Kašpar [-] - O. Kubů [-] (60. J. Trecha [-] ) , T. Keller [-] , R. Hájek [-] , R. Štěpán [-] - Z. Štěpán [-] (46. R. Zemek [-] ) , L. Ehrlich [-]

TJ Střepina Žirov
Z. Zrutský [-] (50. P. Křivan [-] ) - R. Bratrů [-] , T. Haruda [-] , J. Skala [-] , J. Cvrček [-] - D. Němec [-] , L. Morava [-] , R. Mašát [-] , M. Bělík [-] - L. Nebesař [-] , R. Šanda [-]

Hráči zápasu: T. Keller - L. Morava , Z. Zrutský .
Místo: Plačkov. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.