2:1
(1:1)
44. Z. Pahr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas jara rozhodl Přibyl a Pacov B slaví


Branky


0

Jednoznačně zápas jara  Poutník ligy se odehrál v Pacově. Souboj prvního Maratonu se třetím Pacovem měl na okresní úroveň velkou kvalitu, kterému přispěla obě mužstva hrající ve vysokém tempu. Domácí věděli, že jedině vítězství proti vedoucímu Maratonu je udrží ve hře o postup do 1.B třídy a také chtěli navázat na předchozí utkání a připsat si další domácí vítězství. Povedlo se. Zápas rozhodl ve 46. minutě Přibyl a závěr Poutník ligy z hlediska postupu do krajské soutěže bude velmi zajímavý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl více v režii Maratonu, který držel balón na svých kopačkách, lépe kombinoval a postupným útokem se dostával k domácí bráně. První vážnější šanci zlikvidoval Pistulka a držel tak domácí ve hře. Pacov se po 10 minutách začal osmělovat a hned z první šance vstřelil vedoucí branku.  Po kombinaci středové řady vysunul Hrobský Jardu Přibyla, který se ve vápně krásně uvolnil mezi obránci a naservíroval přihrávku Maršíkovi, který do odkryté brány skóroval. Domácí se gólem dostali na koně a začali si vytvářet více gólových příležitostí. Ovšem ani pokusy Kerouše, Miskaie Patrika, Hrobského neskončili v síti, protože většinu šancí zneškodnil skvěle chytající Vaverka. Hosté zahrozili ke konci poločasu, kdy si z centrem neporadil Pistulka a Pahr jeho hrubku potrestal střelou do odkryté branky – 1:1.

                Začátek druhé půle byl doslova vysněný. Pacov vlétnul na soupeře a z prvního rohu si krásně naskočil na roh Hrobského zcela volný Jaroslav Přibyl a zavěsil hlavičkou přesně do šibenice na 2:1. Ani skvěle chytající Vaverka neměl šanci zabránit vstřelení rozhodující branky. Hra Pacova ještě více nabrala na obrátkách. Mužstvo se potom uklidnilo, přestalo kazit v rozehrávce a nadále se tlačilo dopředu. Velmi aktivní Zdenko Rybčák bohužel nedokázal proměnit žádnou ze svých slibných šancí. Hosté nesložili zbraně a několika střeleckými pokusy ohrozili domácí svatyni. Pistulka dal zapomenout na chybu z první půle a bezchybným výkonem nedal soupeři šanci. V závěru zápasu se v stoprocentní šanci ocitl zcela volný Rybčák, bohužel pro domácí nepojistil vítězství. Z obou stran kvalitní zápas nakonec vyhráli domácí a udělali důležitý krok k vítězství v celé soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov B
Miloš Čech, trenér Pacova B: Jsem rád, že jsme utkání zvládli. I když to podle výsledku nevypadá, naše mužstvo mělo po celý zápas více gólových šancí a druhé půli i více za hry. Soupeř ukázal svojí kvalitu a ne nadarmo vévodí soutěži. I když bylo znát v druhé půli, že jim docházeli síly, stále nám dělali problémy a nechtěli prohrát. Chci pochválit všechny hráče, brankářem počínaje a střídajícími hráči konče. Především bezchybná defenzíva přispěla k naší výhře. Mužstvo se po obdržené brance nesložilo a snažilo se utkání zvrátit.




Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
T. Pistulka [-] - D. Podolský [-] , J. Kuran [-] , P. Miskai [-] (75. F. Tomovič [-] ) , M. Dvořák [-] - M. Miskai [-] , J. Kerouš [-] , M. Maršík [-] , P. Hrobský [-] - P. Gavrecký [-] (46. Z. Rybčák [-] ) , J. Přibyl [-]

FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - M. Podhráský [-] , V. Beneš [-] , K. Kocián [-] , J. Kratochvíl [-] - M. Vaněk [-] (61. M. Prchal [-] ) , L. Máca [-] , J. Šmíd [-] , M. Moravec [-] - Z. Pahr [-] , R. Bednařík [-] (39. K. Musil [-] )

ŽK: 66. P. Hrobský , 83. M. Dvořák - 24. M. Vaněk .
Hráči zápasu: P. Miskai , J. Přibyl - M. Vaverka .
Místo: Pacov. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.