2:1
(2:1)
45. M. Rod
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 15:00

23.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Božejov


Branky


0

Zápas dvou sousedních obcí mezi Božejovem a Ústrašínem vyzněl lépe pro domácí tým, který zvítězil 2:1. Podobu výsledku dal již první poločas, který přinesl pohledný fotbal. Naopak druhé dějství příliš krásy nepřineslo, bylo svázáno nervozitou a spoustou nepřesností. Božejov pomalu utíká ze sestupového pásma. Závěr Poutník ligy bude z hlediska záchrany v soutěži velmi zajímavý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měli herní převahu domácí fotbalisté. Ofenzivní stoper Jaroslav Kumžák nastřelil břevno. O chvíli později jeho kolega ze stoperské dvojice Vít Svoboda mířil přesněji a poslal Božejov do vedení. když se ve 34. minutě prosadil Kubů II, zdálo se, že domácí jdou jistě za vítězstvím. Zápletku přinesla 45. minuta, kdy Rod ůpadáčkemů překvapil Haška v bráně domácích. Druhý poločas lze charakterizovat českým výrazem "holomajzna". Domácí si hlídali výsledek a hosté se snažili vyrovnat. Skóre se již nezměnilo, a tak Ústrašín jede domů s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Božejov
Libor Kiellhof, trenér Božejova: Máme radost, že jsme vyhráli a nakročili k záchraně, i když závěr soutěže bude ještě dramatický.




Sestavy


TJ Sokol Božejov
T. Hašek [-] - J. Kumžák [-] , V. Svoboda [-] , J. Kumžák [-] , J. Pejcl [-] (71. J. Menhard [-] ) - P. Kubů (1) [-] , J. Vacek st. [-] (85. O. Smejkal [-] ) , V. Kocián [-] , J. Vacek ml. [-] - R. Kopejtko [-] , P. Kubů (2) [-] (81. J. Šátek [-] )

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - Š. Machač [-] , M. Rod [-] , T. Dedera [-] , M. Gebarovský [-] - T. Křech [-] , P. Hruška [-] , P. Nápravník [-] , T. Kubiska [-] - L. Doskočil [-] (40. K. Zeman [-] ) , R. Hájek [-]

ŽK: 80. V. Kocián - 81. R. Hájek .
Hráči zápasu: V. Svoboda - T. Dedera .
Místo: Božejov. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.