1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červená Řečice po výhře nad Žirovem oživila naději na záchranu


Branky


0

Fotbalisté Červené Řečice otočili zápas s oslabeným Žirovem a zvítězili 2:1. Žirov nastoupil bez 3 hráčů základní sestavy a navíc se mu zranil nejlepší hráč - Patrik Klofáč, který si v zápase přetrhl achillovku a musel podstoupit operaci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání patřil hostům z Červené Řečice a již ve 3. minutě měli možnost zahrávat pokutový kop, který však Zrutský skvěle zneškodnil. V 11. minutě se Žirov ujal vedení. Klofáč předvedl pěknou individuální akci, vypíchnul míč nejistému stoperovi, obešel brankáře Krejčího a zakončil do prázdné branky. Hrálo se od vápna k vápnu, bez větších šancí. Ve 35. minutě si zničehonic naběhl na centr Obranec a bylo vyrovnáno - 1:1. Ve 40. minutě se zranil žirovský Klofáč a muselo dojít ke střídáni. Po změně stran se hrál vyrovnaný fotbal za mírné převahy Červené Řečice. Rozuzlení přinesla 86. minuta, z levé strany se skvěle trefil k bližší tyči Nenadál a zajistil důležité vítězství pro Červenou Řečici.



Ohlasy k zápasu


TJ Střepina Žirov
Pavel Loskot, ekonom Žirova: Velká škoda, že jsme utkání nedohráli do remízového konce. Na vítězství jsme dnes ve slepované sestavě neměli.

TJ Tatran Červená Řečice
Václav Jílek, trenér Červené Řečice: Dnes jsme byli šťastnějším týmem. Zápas ovlivnilo zranění Klofáče, který byl nebezpečným hráčem.



Sestavy


TJ Střepina Žirov
Z. Zrutský [-] - J. Hána [-] , T. Haruda [-] , R. Bratrů [-] , J. Brož [-] - D. Němec [-] , L. Jonáš [-] , L. Morava [-] , R. Mašát [-] - P. Křivan [-] , P. Klofáč [-] (46. V. Jonáš [-] )

TJ Tatran Červená Řečice
J. Krejčí [-] - J. Popovič [-] , L. Chvalkovský [-] , F. Košťál [-] , J. Dýnek [-] - M. Kubánek [-] , P. Pavelka [-] , F. Bouz [-] , Z. Káva [-] - D. Obranec [-] (60. P. Dýnek [-] ) , D. Nenadál [-]

ŽK: 3. T. Haruda - 31. L. Chvalkovský , 76. P. Dýnek .
Hráči zápasu: Z. Zrutský - D. Nenadál .
Místo: Žirov. Počet diváků: 10.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.