2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Béčko" Kamenice nad Lipou si poradilo v domácím utkání s oslabeným soupeřem z Počátek


Branky


58. L. Novák , 86. M. David
0

Domácí hostili neoblíbeného soupeře z Počátek. Posledních pět vzájemných utkání totiž vyhrály Počátky. Utkání, které slibovalo vyrovnané a kvalitní utkání, bylo poznamenáno slabou účastí hráčů hostujícího mužstva. Hosté z Počátek přijeli pouze s deseti hráči a tím usnadnili domácí Kamenici nad Lipou boj o vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty se hrálo utkání spíše podprůměrné kvality. Hosté, kteří nastoupili v oslabené sestavě, se přes pevně pracující obranu domácího mužstva nedokázali dostat a domácí zase působili v útočné fázi bez pohybu a vytvořili zde řadu nepřesností. Po dvaceti minutách začalo být znát, že hostům schází jeden hráč a Kamenice se tak dostávala do nebezpečných akcí. Především domácí Kašparec, se dostával do střeleckých příležitostí, ale jeho střely končily nad brankou hostů. Do druhého poločasu nastoupili domácí s větší snahou. Výsledkem toho byl tlak, který dokázal využít po standartní situaci dorážející Novák a poslal tak domácí do vedení. Hostům docházely síly a domácí se dostávali do šancí, které však brankou neskončily. Do největší příležitosti se dostal střídající David Schober. Ten tváří v tvář brankáři Počátek, zakončil svůj unik střelou mimo branku. Uklidnění tak pro domácí pojistil až Miroslav David, který se dostal k odraženému míči a dorážkou do odkryté brány zajistil definitivně vítězství pro Kamenici.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček, hráč Kamenice nad Lipou: Na soupeře jsme se pečlivě připravovali, jelikož se nám proti Počátkám v posledních zápasech vůbec nedařilo. Soupeř nám ale dnešní utkání usnadnil svojí oslabenou sestavou. I když jsme nepodali moc dobrý výkon, tak nám to na důležité body stačilo.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Hadač [-] - P. Klusáček [-] , A. Schober [-] , L. Novák [-] , D. Slabý [-] - M. David [-] , J. Strašík [-] , L. Kašparec [-] (88. J. Hlavatý [-] ) , P. Macháček [-] - D. Růžička [-] (65. D. Schober [-] ) , J. Růžička [-] (55. P. Zdeněk [-] )

TJ Spartak Počátky
F. Novotný [-] - D. Švarc [-] , M. Pavlíček [-] , J. Doležal [-] , P. Neuber [-] - D. Dedera [-] , T. Vlček [-] , P. Háva [-] , A. Soukup [-] - V. Kocourek [-]

ŽK: 12. A. Schober , 59. L. Kašparec , 75. P. Macháček - 56. A. Soukup , 82. P. Háva .
Hráči zápasu: P. Klusáček - F. Novotný .
Místo: Kamenice nad Lipou. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.