1:2
(0:1)
40. V. Šatara (vl.)
51. L. Melichar
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počátky doma podlehly Obratani.


Branky


62. J. Doležal - 40. V. Šatara (vl.) , 51. L. Melichar
0

Domácí už před zápasem počítali ztráty a absence. Do zápasu nenastoupili s nejsilnější sestavou a na hře to bylo znát. Počátky doma podlehli Obratani 1:2 i díky vlastnímu gólu Šatary.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili k utkání ve značně oslabené sestavě když chyběly Vlček, Kocourek, Kopečný a Dedera. Na hřišti to bylo hodně znát. Hra v poli byla v celku vyrovnaná, ale velice neurovnaná. Hosté se ujali vedení ve 40 min., kdy si domácí Šatara dal vlastní gol. Druhý gol hostí přidal po standartní situaci hlavou Melichar. Domácí pouze korigovali Doležalem. Utkání nebylo moc pohledné a končilo za prudkého deště.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Počátky
pan Kocourek, trenér Počátek: Škoda, že každý zápas hrajeme v jiné sestavě. Náš výkon ovlivnila absence zkušených hráčů.




Sestavy


TJ Spartak Počátky
F. Novotný [-] - D. Švarc [-] , M. Pavlíček [-] , V. Šatara [-] , J. Doležal [-] - O. Marek [-] , M. Tesař [-] , D. Blažek [-] , J. Vojta [-] - J. Smejkal [-] , R. Měkuta [-]

SK Obrataň
J. Kalina [-] - P. Kudrnáč [-] , L. Melichar [-] , R. Flígr [-] , A. Pařil [-] - D. Kudrnáč [-] , M. Pučálek [-] , F. Hovorka [-] , M. Vlach [-] - R. Tábora [-] , L. Vlach [-]

Hráči zápasu: J. Doležal - L. Melichar .
Místo: Počátky. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.