Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirov udělal výrazný krok k záchraně mezi elitou okresu


Branky


0

Žirov zvládl druhé veledůležité utkání ve třech dnech a potvrdil dobrou jarní formu - v pátek porazil Ústrašín 2:0 a dnes veze 3 body z Čejova za výhru 4:1. Čejov byl v utkání horším týmem a hrozil především ze standartních situací. Rozdílovým hráčem byl Patrik Klofáč, který vstřelil 2 branky a trefil dvakrát tyčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu utkání se hrál vyrovnaný zápas. Hosté ze Žirova poprvé zahrozili v 15. minutě, kdy Klofáč trefil tyč. Ve 22. minutě se již hosté radovali, když aktivní Klofáč prostřelil nejistého brankáře Čejova Novotného. O chvíli později se Morava pěkně trefil z přímého kopu a Čejovsští měli další důvod k zamyšlení. Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří evidentně byli s výsledkem nespokojeni. Hosté ze Žirova se dostali pod tlak zbytečnými fauly a nedůrazem v osobních soubojích. Čejov si však větší šanci nevypracoval a tak se po ojedinělé příležitosti radovali hosté. Tento moment rozhodl utkání. Domácí sice ještě snížili, ale Žirovští si 3 body vzít nenechali. Po nedorozumění obrany s  brankářem se radoval Nebesař a dal podobu konečnému výsledku 4:1 ve prospěch Žirova.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čejov
Jaromír Neuber, trenér Čejova: Žirov byl dnes herně lepší a zasloužil si vyhrát. Udělali jsme 3 hrubé chyby, které soupeř potrestal. Nebezpečný bylzejména útočník Klofáč.

TJ Střepina Žirov
Jiří Doležal, trenér Źirova: Zvládli jsme 2 zápasy o 6 bodů a jsme pravděpodobně zachráněni. Teď už můžeme hrát uvolněně. Pokud budeme hrát v příští sezóně tak jako na jaře, nebudeme se muset obávat o sestup a můžeme atakovat vyšší pozice.



Sestavy


TJ Sokol Čejov
L. Novotný [-] - P. Pech [-] (77. J. Hložek [-] ) , O. Beneš [-] , M. Mráček [-] (36. R. Moravec [-] ) , J. Semrád [-] - P. Nápravník [-] , T. Marek [-] , L. Kratochvíl [-] , T. Pech [-] - Z. Kratochvíl [-] (63. L. Tománek [-] ) , P. Kovařík [-] (88. L. Moravec [-] )

TJ Střepina Žirov
J. Jonáš [-] - J. Cvrček [-] , T. Haruda [-] , R. Bratrů [-] , J. Brož [-] - R. Mašát [-] , L. Jonáš [-] , L. Morava [-] , J. Hána [-] - L. Nebesař [-] , P. Klofáč [-]

ŽK: 88. Z. Kratochvíl - 8. P. Klofáč , 78. L. Nebesař .
Hráči zápasu: L. Kratochvíl - P. Klofáč .
Místo: Čejov. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.