Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 15:30

20.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořepník zvládl derby na jedničku a slaví zasloužené vítězství.


Branky


0

I přes problémy se sestavou a nedobrou fazónu v posledních týdnech se nováček soutěže z Hořepníka opět vyšvihl. Tentokrát uštědřil, pendly posílené, pacovské juniorce pětibrankový nášup, díky čemuž překvapivě zůstal v boji o okresní stupně vítězů.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodních minutách drželi míč pacovští hráči, nicméně v oblasti šestnáctky se vyskytovali zřídkakdy. V mnoha případech měla domácí skvadra hodně práce s odvracením soupeřových útoků. Bezgólový boj mezi šestnáctkami pokračoval. Ve 23. minutě houževnatí domácí vstřelili branku, když se po standardní situaci podařilo z vápna vystřelit šouravou střelu Kwadwovi a brankář Pistulka poprvé v zápase chyboval, když lehký míč neudržel v ruce a napadající patnáctiletý forvard Roman Filip měl před odkrytou svatyní snadnou práci – 1:0.

 

Hořepnická radost však vydržela pouhopouhé dvě minuty. Okamžitou protiofenzívu Slavoje chybující obranná čtyřka domácích nezastavila. Nedokázala z vápna odvrátit jednoduchý balón a Jaroslav Přibyl dokázal v hlavičkovém souboji zužitkovat své dobré fyzické parametry – 1:1.

 

Ani pacovští hráči, ba ani domácí si v pozdějším průběhu příliš šancí nevytvořili. K vidění bylo pouze několik spíše dalekonosných střel, jež brankáře obou týmů nemohly vystrašit. V samém závěru prvního dějství však přeci jen domácí prolomili pacovský vzdor, a to díky fantastickému průniku muže utkání Tomáše Dlouhého, jenž obešel čtyři beky Slavoje a výtečně našel na malém vápně osamoceného Martina Jelínka, který neměl žádnou potíž dorazit míč do branky – 2:1.

 

Po obrátce začala hostující jedenáctka po prostřídání dominovat jak v poli, tak ve vápně. Už po sedmi minutách se po dvou nebezpečných náznacích přeci jen prosadila, když se dostal Michal Zíka pár metrů za vápnem k balónu a poslal jej technickou ranou do pravé šibenice Lapáčkovy branky – 2:2.

 

Ačkoliv Hořepničtí v první desetiminutovce druhého dějství tahali za kratší konec provazu, od tohoto momentu bylo na hřišti jen jediného mužstva, a to zejména díky fantastické útočné trojici Tomáš Dlouhý – Agyei Kwadwo – Kelvin El Hadji. Ponejprv Dlouhý využil chyby v rozehrávce pacovských beků a nadvakrát skóroval – 3:2.

 

Poté Pistulka dvakrát zlikvidoval střelu pronikajícího Martina Jelínka a El Hadji mířil z výtečné pozice jen kousek vedle pravé tyče. Neproměněné šance hořepnické hráče mrzet nemuseli. V dvaasedmdesáté minutě převzal po akci Kwadwa a Martina Jelínka na levém křídle míč Tomáš Dlouhý, obešel opět několik hráčů a svůj průnik takřka z brankové čáry zakončil přesnou ranou pod padajícím Pistulkou – 4:2. Právě Tomáš Dlouhý v samém závěru utkání pečetil skóre a svůj fantastický výkon i třetím gólem, jímž stanovil konečné skóre na 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hořepník
Jiří Lapáček, trenér Hořepníku: Klíčem k sobotnímu úspěchu byla jednak bojovná a poctivě pracující defenzíva, ale také obrovské chyby pacovských hráčů, které na rozdíl od předchozích zápasů byla schopna naše útočná jízda náležitě potrestat.




Sestavy


TJ Sokol Hořepník
J. Lapáček [-] - P. Zíka [-] , D. Jelínek [-] , P. Dlouhý [-] , V. Mezera [-] (88. M. Severa [-] ) - V. Filip [-] , T. Dlouhý [-] , K. Agyei [-] , M. Jelínek [-] , O. Petrů [-] - R. Filip [-] (46. K. Elhadji [-] )

TJ Slavoj Pacov B
T. Pistulka [-] - M. Miskai [-] , J. Kuran [-] , D. Podolský [-] (46. R. Vítamvás [-] ) , P. Starka [-] - J. Přibyl [-] , M. Maršík [-] , J. Kerouš [-] (34. F. Tomovič [-] ) , P. Šauer [-] (46. L. Rybčák [-] ) - P. Gavrecký [-] (46. M. Zíka [-] ) , J. Přibyl [-]

Hráči zápasu: M. Jelínek , T. Dlouhý , D. Jelínek - J. Přibyl .
Místo: Hořepník. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.