1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 15:00

20.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Božejov dramatizuje boj o sestup, vyhrál potřetí za sebou.


Branky


0

Tým, který se před třemi koly, krčil se 4 body na posledním místě, zázračně ožil a připsal si 3. vítězství v řadě. Ano, jedná se o Božejov, vesnici, kde s fotbalem začínal fotbalista Jablonce nad Nisou, Lukáš Masopust. Tentokrát si na Božejovu "vylámal zuby" rozjetý Plačkov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poli měli mírnou převahu hosté z Plačkova. Domácí Božejov hrál spíše na brejky. Jedinou branku domácích vstřelil Jaroslav Kumžák z pokutového kopu po faulu na aktivního Fučíka. Božejov v zápase nastřelil 2 tyčky, Plačkov břevno. Více gólových příležitostí si vypracovali hosté, skvělý brankář Hašek však branku neinkasoval a předvedl několik výborných zákroků. Závěr utkání byl rozkouskovaný a nervózní, šlo o hodně. Domácí vedení uhájili a připsali si důležité záchranářeské body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Božejov
Libor Kiellhof, trenér Božejova: Jsem rád, že jsme vyhráli třetí zápas za sebou a odlepili se ode dna tabulky. Velmi nám pomohl výkon brankáře Haška.




Sestavy


TJ Sokol Božejov
T. Hašek [-] - J. Kumžák [-] , V. Svoboda [-] , J. Kumžák [-] , T. Maršák [-] - J. Vacek ml. [-] (82. J. Menhard [-] ) , P. Kubů (2) [-] , M. Fučík [-] , V. Kocián [-] - R. Kopejtko [-] (75. J. Šátek [-] ) , M. Havlík [-] (80. M. Rataj [-] )

TJ Sokol Plačkov
M. Němec [-] - J. Slavík [-] , R. Tesař [-] , L. Palán [-] , F. Mottl [-] - R. Zemek [-] , R. Hájek [-] , T. Keller [-] , R. Štěpán [-] - Z. Štěpán [-] (60. J. Trecha [-] ) , M. Guzik [-] (46. Z. Svatoš [-] )

ŽK: 83. V. Svoboda - 78. M. Kotlík , 83. J. Trecha .
Hráči zápasu: M. Fučík , T. Hašek - T. Keller .
Místo: Božejov. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.