M. Pech 35.
1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústrašín nezvádl dobře rozehraný zápas a prohrál 1:3.


Branky


0

V derby mezi Ústrašínem a  Kamenicí nad Lipou B se ujali domácí vedení. Po změně stran však úřadoval papírový favorit z Kamenice na Lipou, nastřílel 3 branky a dočasně se posunul na 2. příčku Poutník ligy. Ústrašín je na tom hůře, po prohře zůstává s 18 body na 9. příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nekompletní domácí statečně vzdorovali fotbalově lepšímu týmu z Kamenice nad Lipou. Dobře organizovaná obrana Ústrašína nepouštěla hosty do žádných větších šancí. V 35. minutě se domácí ujali vedení po akci Pecha, který se otočil na hranici vápna a dobře umístil přízemní střelu ke vzdálené tyči.

Ve druhém poločase začali se hosté zlepšili a přišly i góly na jejich straně. Ve 48. minutě se od Filípka šťastně odrazil brankářem Rohovcem vyražený míč do sítě. V 57. minutě po faulu Gebarovského proměnil Filípek pokutový kop. V 85. minutě střídající Slabý zužitkoval centr ze strany a hlavou skóroval.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Ústrašín
Martin Rod, kapitán Ústrašína: Hosté byli fotbalovější, ale i tak se nám dařilo hrát minimálně první poločas vyrovnanou partii. Po poločase byla znát na některých hráčích únava a drobná zranění, která ovlivnila výsledek utkání.




Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - J. Smrčina [-] , M. Rod [-] , P. Mazanec [-] , M. Gebarovský [-] - T. Křech [-] , P. Nápravník [-] , P. Hruška [-] , D. Doskočil [-] - L. Doskočil [-] , M. Pech [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Hadač [-] - P. Klusáček [-] , J. Pfaur [-] , P. Tuček [-] , L. Novák [-] - L. Kašparec [-] , P. Macháček [-] (80. D. Slabý [-] ) , V. Kupka [-] , A. Schober [-] - T. Filípek [-] , D. Růžička [-] (74. J. Růžička [-] )

Hráči zápasu: P. Nápravník - T. Filípek .
Místo: Ústrašín. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.