0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 15:00

19.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský duel vyzněl lépe pro Božejov, jak v pátek předpověděl Jaroslav Kumžák.


Branky


0

Zápas o "6 bodů" byl k vidění v Červené Řečici. Domácí měli před zápasem 10 bodů a nacházeli se na předposledním místě tabulky. Poslední Božejov měl bodů 7 a chtěl se dotáhnout právě na svého soupeře a povedlo se mu to. Skvěle výsledek předpovídal Jaroslav Kumžák, trenér Božejova. Jako expert kola v pátek řekl:"Vyhráli jsme v minulém kole nad Čejovem 5:2 a věříme si. V Červené Řečici budeme bodovat naplno". Opravdu se tak stalo. Božejov zažívá dobré období a po výhře 2:0 je ve hře o záchranu. Nejlepším mužem utkání byl střelec obou branek, božejovský útočník Pavel Kubů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání bylo vidět, že oběma týmům jde o hodně. Nervozita hráčům "svazovala" nohy, a tak bylo ve hře spoustu zbytečných ztrát míče. V poli byla hra vyrovnaná, ale střelec byl pouze jeden, a to Pavel Kubů z Božejova, který dvakrát prokázal a chladnou hlavu a zařídil svému týmu vítězství. Zvláště 2. branka "do šatny" psychicky "nahlodala" hráče Červené Řečice. Domácí, frustrovaní z vývoje utkání, obdrželi 5 žlutých karet. Božejov má formu a reálně oživil šance na záchranu v soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Červená Řečice
Stanislav Šťastný, bývalý hráč Červené Řečice.: V 1. poločasu byla hra v poli vyrovnaná, ale branky střílel pouze nejlepší hráč utkání - Pavel Kubů. Druhé dějství jsme byli o něco lepším týmem, překonat dobře chytajícího Haška jsme však nedokázali.

TJ Sokol Božejov
jaroslav Kumžák, trenér Božejova: S výsledkem jsem spokojený. Jeli jsme do Červené Řečice zvítězit a to se nám podařilo.



Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
J. Krejčí [-] - J. Popovič [-] , J. Dýnek [-] , L. Chvalkovský [-] , F. Košťál [-] - A. Kníže [-] , P. Pavelka [-] (69. M. Keller [-] ) , D. Nenadál [-] , F. Bouz [-] - D. Obranec [-] (46. Z. Káva [-] ) , M. Kubánek [-]

TJ Sokol Božejov
T. Hašek [-] - J. Vacek ml. [-] (90. J. Matouš [-] ) , J. Kumžák [-] , M. Rataj [-] , J. Kumžák [-] - R. Kopejtko [-] (88. P. Kubů (2) [-] ) , V. Kocián [-] , J. Menhard [-] (70. J. Šátek [-] ) , J. Vacek st. [-] - P. Kubů (1) [-] , M. Fučík [-]

Hráči zápasu: J. Krejčí - P. Kubů (1) .
Místo: Červená Řečice. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.