Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední rezerva Borů si vyšlápla na domácí Tasov


8

O své výhře rozhodli hosté během první půle, kdy si stihl připsat hattrick Pavel Psohlavec. Domácím se v druhém poločase podařilo výsledek již pouze korigovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle jednoznačně v režii hostů

Na kvalitě zápasu se podepsal těžký terén, ktery od začátku oběma mužstvum komplikoval kombinační hru a podepsal se na prvních dvou gólech v síti Tasova. Hosty poslal do vedení v 9. minutě Pavel Psohlavec a stejný hráč se prosadil i v 25. minutě, kdy zvyšoval na 0:2. Po pěkných akcích přidali hosté další dvě branky a zápas měli plně pod kontrolou. Ve 32. minutě se prosadil Petr Viliš a těsně před kocem první půle završil svůj hattrick Pavel Psohlavec. Do šaten tedy odcházeli výrazněji spokojenější hosté, kteří vedli 0:4.

Matěj Pospíšil dvěma góly zmírnil porážku domácích

Do druhé půle nastoupil Tasov s obměněnou sestavou a brzy snížil na rozdíl tří branek, kdy se v 52. minutě prosadil Matěj Pospíšil. Další šance však dlouho nepřicházeli a tak až sedm minut pred koncem zkorigoval Tasov přimým kopem opět Matěje Pospíšila na konečných 2:4. Bory si za svůj bojovný výkon vítězství určitě zasloužili.



Ohlasy k zápasu



TJ Družstevník Bory B
Pavel Psohlavec - hráč: Po dlouhé době nám vyšel začátek zápasu, kdy jsme nemuseli dohánět náskok soupeře a naopak my byli vedoucím týmem. Ve druhé půli měl převahu soupeř, a to i proto, že od třicáté minuty jsme z důvodu zranění hráli v deseti. Na víc než korekci výsledku, to však již soupeři nestačilo. Petr Viliš - hrající trenér: Zásluhou Pavla Psohlavce nám Tasov po chybě brankáře daroval dva góly. Ve dvacáté minutě po zranění záložníka jsme museli dohrávat v deseti hráčích, přesto jsme dokázali do konce poločasu vstřelit ještě třetí a čtvrtý gól. Po změně stran se Tasovu podařilo snížit na 2:4 ale výhru jsme velkou bojovností udrželi i v deseti lidech.



Sestavy


TJ Tasov
M. Páral [-] - P. Eliáš [-] , D. Procházka [-] (45. O. Pospíšil [-] ) , V. Pavlíček [-] , M. Sláma [-] , M. Vala [-] (55. V. Kudrna [-] ) , M. Pospíšil [-] , R. Adam [-] , J. Pospíšil [-] (45. J. Dočkal [-] ) , T. Svoboda [-] , . Říha [-]

TJ Družstevník Bory B
M. Netolický [-] - P. Viliš [-] , D. Pól [-] , V. Žák [-] , A. Krčál [-] , P. Psohlavec [-] , V. Gregar [-] , Z. Hlaváč [-] , L. Němec [-] , F. Zikmund [-] , L. Kaštan [-]

Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích