0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 15:30

18.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořepníku došly zásoby střeleckého prachu, Tatran slaví cenný bod


Branky


0

Vycházet v kopané z papírových předpokladů, zejména pak na okresních kolbištích, je nesmyslné. Hořepničtí fotbalisté byli v zápase s Tatranem Červená Řečice jednoznačným favoritem. Hovořilo pro ně jak postavení v žebříčku, tak toho času dvanáctinásobná série bez porážky. A ačkoliv „zelenobílí“ navlékli na šňůru neprohraných zápasů historicky rekordní třináctý korálek v okresním přeboru, jejich výkon a předváděná hra by sotva stačila na vítězství v přeboru mladších žáků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství favorit nevyprodukoval žádnou nebezpečnější střelu na branku a s ryze defenzivní taktikou hrající Tatran se ani nepodíval do „šestnáctky“. Sečteno podtrženo, první poločas stál sotva za „starou belu“. V taktické rovině hosté soupeře jednoznačně předčili, po celý duel dodržovali defenzivní kolorit a i díky spolehlivě chytajícímu Krejčímu nakonec ubránili i tlak soupeře ve druhém dějství.

 

            Právě v něm mohla obě družstva rozhodnout. Nejprve se Krejčí vyšvihl proti střelám Jana Jelínka a střídajícího kanonýra Tomáše Dlouhého, a poté po výborné kolmici Pavla Moravce zklamala v zakončení ghanská perla Sokola Agyei Kwadwo, jenž tváří tvář Krejčímu mířil dva decimetry od pravé tyče.

 

            Rozuzlení pak mohl obstarat Káva, jehož razantní a přesnou střelu k levé tyči vytáhl excelentní robinsonádou Lapáček. Tentýž středopolař Tatranu pak dokonce branku vsítil, avšak praporek pomezního soudce jeho radost překazil. V závěrečném tlaku na Krejčím ztroskotal Martin Jelínek, od porážky pak hosty uchránil skvělým defenzivním zákrokem na čáře stoper hostů, jenž vykopl balón mířící k pravé tyči.

 

            Zápas, jenž svou úrovní rozhodně nenadchl, skončil zaslouženou remízou, která má Tatran cenu zlata.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hořepník
Jiří Lapáček, trenér Hořepníku: Zápas jsme si „prohráli“ sami už v prvním dějství. Nemohli jsme se dostat do tempa a červenořečičtí fotbalisté toho se svou defenzivní taktikou naplno využili. Po vystřídání a přeskupení řad ve druhém dějství sice došlo ke zlepšení hry, dokonce byly k vidění i 2-3 přesné přihrávky v řadě, ale to je z naší strany rozhodě málo a zlepšení přišlo příliš pozdě. Výsledek je pro nás všechny rozhodně k zamyšlení. Gratuluji Tatranu k zaslouženému bodu.




Sestavy


TJ Sokol Hořepník
J. Lapáček [-] - M. Joneš [-] , P. Dlouhý [-] , R. Popelka [-] , P. Zíka [-] (45. T. Dlouhý [-] ) - P. Moravec [-] , D. Jelínek [-] , O. Petrů [-] , K. Agyei [-] , M. Jelínek [-] - K. Elhadji [-] (59. V. Mezera [-] )

TJ Tatran Červená Řečice
J. Krejčí [-] - J. Popovič [-] , F. Košťál [-] , A. Kníže [-] , P. Pavelka [-] - Z. Káva [-] , J. Dýnek [-] , L. Chvalkovský [-] , F. Bouz [-] - D. Obranec [-] , M. Kubánek [-]

Hráči zápasu: D. Jelínek - Z. Káva , J. Krejčí .
Místo: Hořepník. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.