Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 15:00

18.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Božejov téměř po roce slaví vítězství


Branky


0

Fotbalisté Božejova oživili naději na záchranu v Poutník lize. Připsali si důležité 3 "záchranářeské" body v utkání s Čejovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání vyšel lépe hostům, kdy po nedůrazu ve vápně otevřel skóre zápasu Boček. Božejovské fotbalisty obdržená branka napoložila, naopak je nabudila a měli více ze hry. Vyrovnání přišlo ve 39. minutě po hrubce gólmana Novotného. O chvíli později už domácí vedli, když se ze standartní situace trefil Jaroslav Kumžák, brankář hostí opět neměl čisté svědomí, nebyl to jeho zápas. V druhém poločase Čejov sice srovla, ale o 3 bodech pro domácí rozhodl závěr utkání, kdy se dvakrát trefil Kubů a jednu branku vstřelil kapitám Svoboda. Domácí byli fotbalovější a nadprůměrném utkání zvítezili hokejovým výsledkem 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Božejov
Jaroslav Kumžák, obránce Božejova: Téměř po roce jsme zvítězili a jsme za to rádi. Chceme bojovat o záchranu a tato výhra byla pro nás velmi důležitá.




Sestavy


TJ Sokol Božejov
T. Hašek [-] - J. Kumžák [-] , V. Svoboda [-] , J. Kumžák [-] , T. Maršák [-] - J. Vacek ml. [-] (74. J. Šátek [-] ) , P. Kubů (1) [-] , M. Fučík [-] (88. J. Vacek st. [-] ) , V. Kocián [-] - M. Havlík [-] , R. Kopejtko [-] (69. M. Rataj [-] )

TJ Sokol Čejov
L. Novotný [-] - J. Svoboda [-] , O. Beneš [-] , J. Semrád [-] (87. L. Hložek [-] ) , M. Mráček [-] (89. P. Pech [-] ) - P. Kovařík [-] (67. M. Marek [-] ) , P. Nápravník [-] , T. Pech [-] , J. Boček [-] - Z. Kratochvíl [-] , L. Kratochvíl [-]

ŽK: 87. J. Šátek - 19. L. Kratochvíl , 42. M. Mráček , 66. P. Kovařík .
Hráči zápasu: P. Kubů (1) - Z. Kratochvíl .
Místo: Božejov. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.