Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2018 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalec se rozloučil prohrou


Branky


21

Sestupující Bohdalec prohrál s Věchnovem a příští sezónu se bude pokoušet o návrat zpět do třetí třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věchnov šel do vedení

Věchnov přijel s jasným cílem zisku 3 bodů a ve velmi teplém počasí začal lépe než domácí Bohdalec. Ani jedna z jejich brzkých šancí ale nepřinesla gólový úspěch především díky dobrým zákrokům golmana Skryji. Hra se ale postupně vyrovnávala. Domácí začali být více nebezpeční a díky zvýšené aktivitě se dočkali vedoucího gólu. Ve 26. minutě poslal Černý přesnou přihrávku na Luboše Jašu, který suverénně utekl stoperům a parádní střelou k pravé tyči rozvlnil síť, 1-0. Asi po deseti minutách se ale domácí obrana rozsypala jako domeček z karet, a po 3 akcích z pravé strany Věchnova se trefil jednou Petr Soudek a dvakrát Tomáš Bukáček. Tahle domácí katastrofa proběhla v rozmezí pouhých 5 minut. Na konci poločasu měl ještě velkou šanci Luboš Jaša, ale jeho kličku dobře přečetl brankář Starý. Do šaten se tak šlo za stavu 1-3.

Hosté si pojistili vedení

Ve druhém poločase byla hra velmi vyrovnaná. Oba týmy se občas dostávaly do dobrých příležitostí, a tak se brankáři opravdu nenudili. Za zmínku stojí dvě gólové šance, které nevyužil střídající Michal Horák. Hosté dokázali v 80. minutě vstřelit gól po centru z pravé strany, který ale nebyl uznán kvůli spornému ofsajdu. Gól v druhém poločase ale diváci přece jen viděli, v 90. minutě se prosadil Ondřej Ostrýž, který z pravé strany nekompromisně poslal tvrdou střelu na přední tyč a upravil na konečných 1-4. V tomto zápase rozhodl pětiminutový výpadek domácí obrany v prvním poločase. Domácí si i tak vytvořili dost šancí, které ale nedokázali proměnit a zdramatizovat tak zápas.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Jan Sklenář: Do posledního zápasu jsme vstoupili s vědomím, že o nic nejde. Hosté byly jednoznačně lepší a proto nakonec zvítězili.

TJ Věchnov
David Starý: Jeli jsme si poslední zápas sezóny užít a přijeli jsme si zahrát fotbal. Nebýt výborného brankáře Skryji tak jsme vedli v 10 minutě 0:3, ale prohrávali jsme. Pak jsme měli silnou 5-ti minutovku a zápas otočili. Zápas jsme ovládli a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - R. Morkus [-] (63. I. Hřebíček [-] ) , P. Jaša [-] , V. Ambrož [-] , L. Jaša [-] , P. Černý [-] (50. M. Horák [-] ) , V. Petříček [-] , J. Dostál [-] , T. Dostál [-] , F. Franěk [-] (54. J. Ambrož [-] ) , R. Kamarád [-]

TJ Věchnov
D. Starý [-] - J. Jedlička [-] , T. Bukáček [-] , P. Soudek [-] , V. Kroupa [-] , D. Uhlíř [-] (63. O. Ostrýž [-] ) , P. Kučera [-] , V. Martinek [-] , R. Pivko [-] , J. Bílek [-] , J. Pokorný [-]

ŽK: 36. P. Soudek .
Hráči zápasu: T. Bukáček .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - SMOLÍK František (N), CHRÁST Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Pavel Borovský
Tip experta: výhra hostů

Bohdalec je pro mě záhada, několikrát během jara se nadechli k boji o udržení a když byli docela blízko tak neodjedou k zápasu do Hamrů. Věchnov má nepovedenou sezónu, výhrou potvrdí záchranu, ale to bude asi jediné pozitivum. Snad se přes léto dají dohromady a na podzim to bude lepší. O tom, že záchranu trefí Soudy není pochyb

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů