P. Malý 57.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov poslal Polničku do pralesa


Branky


57. P. Malý
28

Polička prohrála ve Věchnově a sestupuje do IV. třídy. Věchnov již může sestoupit jen souhrou náhod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

V neděli 10.6. se ve Věchnově konala již tradiční pouť a k tomu se hrálo předposlední kolo III. třídy Žďárska a i když počasí bylo jak v deštném pralese a se člověk potil i u pití chlazeného piva, našlo si cestu do ochozů Věchnovského hřiště okolo 100 lidí. Fotbal, ale nenabídl Bůh ví jakou podívanou. Nepřesností na obou stranách bylo víc než by snesl i nejméně kritický divák a tak se šance rodili velice zřídka. Oboustranně fungovala obrana na jedničku a střely na bránu se do 20. minuty dali počítat na prstech jedné ruky dřevařského dělníka po 20-ti letech zkušeností se všemi druhy pil. Šlo spíše o střely střední vzdálenosti se špatnou koncovkou. Až v již zmiňované 20. minutě se dostali k zakončení hosté, jenže po slibně vyhlížející šanci zazvonila za brankářem Starým tyč. Po té se osmělili i domácí ale zakončení bylo slabé a nepřesné. to před bránou domácích se dostal do zakončení po rohu hostující Zachara, který hlavičkou prověřil pozornost brankáře Starého. 

Malý vystřelil vítězství

Do druhé půle se domácí mírně zlepšili ve statistice přesnosti přihrávek a na obrazu hry to bylo znát. Věchnovští byli lepší jen ten kýžený gól ne a ne přijít. Až v 57. minutě se postavil k zahrání přímého kopu Jirka Jedlička, který našel ve vápně Petra Malého a druhý jmenovaný vstřelil gól na 1:0. Po té se hra vyrovnala, ale hosté se do šancí nedostávali kvůli chybám ve finální fázi útoku a naráželi na připravenou obranu domácích. V 70. minutě se po rohovém kopu dostal k zakončení Jirka Bílek, ale jeho střelu výborně chytil brankář Chyba. Domácí si vytvořili ještě jednu šanci a to v 81. minutě kdy po přímém kopu opět Jirky Jedličky, si na centr naběhl Vojta Martínek, ale bohužel netrefil zařízení. V poslední minutě si vytvořili hosté šanci na vyrovnání, jenže na přetažený centr už nebyla síla k lepšímu zakončení a branku netrefili.



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
David Starý: Důležité tři body k záchraně. Doufám že je potvrdíme příští týden v Bohdalci. Zápas byť se moc nedařila mezihra dopadl dobře a to je důležité. Pochvala pro celý tým, který zápas ubojovali.

TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara: Hodnocení zápas byl vyrovnaní šance jsme měli na výhru ale koncovkou máme problémy škoda, že nás prohra poslala do pralesa na jaře jsme hrálí dobrej fotbal, hráč zápasu Klement.



Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - V. Martinek [-] , P. Soudek [-] , V. Kroupa [-] , V. Hulák [-] , P. Kučera [-] , P. Malý [-] , D. Uhlíř [-] (66. J. Bílek [-] ) , J. Jedlička [-] , R. Pivko [-] , J. Pokorný [-]

TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - K. Koblížek [-] , V. Moravec [-] , T. Litochleb [-] , J. Zachara [-] (55. M. Podloucký [-] ) - J. Kohout [-] (73. M. Jirásek [-] ) , J. Víška [-] , R. Klement [-] , J. Štíbal [-] - Z. Lojek [-] (61. I. Mittermayer [-] ) - O. Průža [-]

ŽK: 83. V. Kroupa - 74. M. Podloucký .
Hráči zápasu: P. Malý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - DOSTÁL Tomáš, POKORNÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Sestupový zápas o všechno pro hosty, domácím bude stačit i remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích