0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Wasserbauer rozhodl ve druhé půli


Branky


23

Bohdalec prohrál důležitý zápas s rezervou Bohdalova a zůstává předposlední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Po třech týdnech nastoupili fotbalisté Bohdalce k domácímu zápasu, tentokrát jim bylo soupeřem B mužstvo Bohdalova. Jednalo se o důležitý duel, neboť domácí nutně potřebují body, aby unikli sestupu, zatímco hosté se sestupovým příčkám chtěli vzdálit.

Zápas začal náporem hostujícího týmu, který držel míč častěji na svých kopačkách, ale šance Fabíka či Švomy skončily na výborně chytajícím domácím brankáři Skryjovi. I přes neproměněné šance zůstávali hosté nadále nebezpečnějším a tvořivějšími mužstvem, zatímco domácí hrozili především pouze z rychlých protiútoků. Při jednom takovém se tváří v tvář golmanovi hostí Roseckému ocitl Petr Jaša, ale ani on nedokázal vsítit první branku zápasu. Do kabin se šlo za stavu 0:0.

Wasserbauer vstřelil dvě branky

Druhý poločas víceméně začal tak jak skončil. Hosté tvořili hru a nadále útočili, ale opět se nemohli gólově prosadit. Až v 61. minutě se k odraženému balonu na vápně dostal Jiří Wasserbauer a uklidil ho do brány – 1:0. Domácí se v útoku snažili něco vymyslet, ale jejich šance buď přišly vniveč anebo je pochytal hostující brankář, zatímco Bohdalov byl i nadále nebezpečný. Po centru z pravé strany se v 79. minutě dostal na malém vápně k balonu opět Wasserbauer a vstřelil svůj druhý gól – 2:0 pro hosty. Po zbytek zápasu si hosté výsledek kontrolovali a odvezli si domů tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Jan Sklenář: Soupeř byl od začátku zápasu lepší. Bohužel jsme se opět nesešli v ideální sestavě a proto prohráli.

Sokol Bohdalov B
Roman Velín: Dnešního zápasu jsem se kvůli nedoléčenému zranění nezúčastnil (byl jsem jako dvojka krýt záda 44. letému Radimovi Pokornému, který fantastickým výkonem přispěl k důležité výhře 3:1 nad Hartvíkovicemi). Ale co jsme slyšel od kluků, byl to pro náš tým jednoznačný zápas. Bohužel jsme však jasné šance nevyužilli a rozhodnout musel až střídající bijec Jirka Wasserbauer. Poklonu skládám Filipovi Roseckému, který ač nególman vychytal nulu, což mně se nepovedlo asi rok (hahaha). Super borci, jen tak dál.



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] , R. Kamarád [-] - J. Sklenář [-] , P. Jaša [-] (49. V. Petříček [-] ) , V. Ambrož [-] , L. Jaša [-] , P. Černý [-] , T. Kotas [-] , R. Morkus [-] , F. Franěk [-] , J. Dostál [-]

Sokol Bohdalov B
F. Rosecký [-] - F. Lán [-] , B. Křesťan [-] , D. Skála [-] , L. Hanych [-] - P. Fabík [-] (45. J. Wasserbauer [-] ) , V. Švoma [-] , M. Krčál [-] , J. Vytlačil [-] , P. Neuman [-] - D. Křesťan [-] -

ŽK: 66. J. Wasserbauer , 73. B. Křesťan .
Hráči zápasu: J. Wasserbauer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - FRANĚK František (N), CHRÁST Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Jan Sklenář
Tip experta: výhra domácích

I když na Bohdalov neumíme, tak se snad sejdeme v slušné sestavě a získáme 3 body. Tipuji výhru 2:1.

Tip: remíza