Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov jasně přehrál V. Losenici


Branky


23

V dobře hrající formě Jimramov přehrál V. Losenici rozdílem čtyř branek

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov brzo skóroval

Domácí v utkání 22.kola přivítali za krásného fotbalového počasí před pěknou návštěvou sympatického nováčka z Velké Losenice. Domácím vyšel úvod utkání, když již ve 2.minutě se k volnému přímému kopu z 22 metrů postavil stoper Borovský a tvrdou střelou trefil pod břevno. Domácí byli v dalším průběhu fotbalovější, dobře kombinovali, ale v zakončení chyběl důraz. Hosté těžili z nakopávaných míčů, kde těžili z fyzických dispozic svých hráčů, ale zbrklost v koncovce a nebo malý důraz jim bránili skórovat. Ve 32.minutě obešel pravý záložník Štěrba čtyři hosující hráče a do protipohybu brankáře umístěnou střelou k levé tyči upravil na 2 :0.

Domácí přidali další dvě branky

Ve druhém poločase domácí kontrolovali hru, hosté se sice snažili, ale do koncovky se prakticky nedostávali. V 71.minutě vysunul Novotný kolmým pasem Černého, ten utekl hostující obraně, obešel i brankáře Kasala vsítil třetí branku. V 76.minutě dobře kopnutý roh Černého lehce tečoval Štěrba a uzavřel skóre utkání. V závěru utkání domácí prostřídali a zkušeně pohlídali čtvrté čisté konto v domácích utkáních v jarní části a završili deset utkání v řadě bez porážky a tak diváci odcházeli domů spokojeni.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Další kvalitní domácí představení, ale respekt patří i soupeři. Losenice se po celý zápas snažila hrát fotbal, bohužel pro ni bez gólového vyjádření. Do trojky však patří a myslím, že soutěž udrží. My hrajeme v pohodě a vychází nám i akce, který by normálně neprošly(smích). Na druhou stranu si cením toho, že kluci nemaj rypáky nahoru a pořád poctivě makaj. 4x doma, 12 bodů, skóre 16:0, to fakt nepamatuju a to už jsem fotbalovej důchodce(smích). Vítáme zpět v mužstvu Kokyho, je super, že vylepší náš věkovej průměr(smích). Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.

TJ Velká Losenice
Miloš Němec: Zasloužená výhra domácích. Od zápasu s Vírem na nás leží herní krize, nedáváme branky a obrana hoří jako papír. Přesto vím, že kluci fotbal hrát umějí, jen to musíme prodat v posledních zápasech, které nás čekají. Doufám, že do toho dají srdce a soutěž zachráníme.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - L. Zavadil [-] (71. P. Sedlák [-] ) , P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] - M. Zobač [-] (32. T. Gregor [-] ) , V. Dostál [-] , L. Bednář [-] , J. Štěrba [-] - P. Sedlák [-] (80. L. Buchta [-] ) , O. Černý [-]

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - J. Augustin [-] , P. Neubauer [-] , M. Mokrý [-] (73. F. Mach [-] ) , P. Mach [-] - J. Grodl [-] (46. R. Pátek [-] ) , T. Neubauer [-] , P. Zástěra [-] (63. D. Škarka [-] ) , R. Kasal [-] , Z. Pospíchal [-] - M. Fišar [-] (46. O. Augustin [-] )

ŽK: 7. J. Štěrba , 25. P. Borovský , 40. V. Dostál , 52. L. Bednář - 35. R. Kasal , 53. Z. Pospíchal , 78. F. Mach .
Hráči zápasu: Z. Novotný , L. Bednář , V. Dostál , J. Štěrba .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - PAJKR Jaroslav (N), PÁTEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jan Sklenář
Tip experta: remíza

Zde se bude hrát vyrovnané utkání a oba týmy budou spoléhat na své obrany. Tipuji remízu 1:1.

Tip: výhra domácích