Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Měřína přehrálo Strážek ve druhé půli


23

Strážek vyhrál v Měříně poločas, ale po změně stran třikrát inkasoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strážek se dostal do vedení

Domácí začali zápas aktivněji a poprvé ohrozili Christianovu branku už ve 30 vteřině. Z prvotní převahy Měřín nevytěžil nic a polevil, čehož hráči Strážku začali využívat a nákopy na útočníky hrozili. Z vytěženého rohu ve 29. minutě šli hosté do vedení, domácí brankář Sysel vyrazil míč pouze do hlavy útočníka, ve skrumáži se nejlépe zorientoval Šmerda a míč procedil do branky. O chvíli později propadla domácí obrana a útočník Strážku v samostatném nájezdu ztroskotal na Syslovi, ten pohotovým zákrokem vyrazil míč na roh. Domácí měli několik šancí ke srovnání, nejblíže k remízovému stavu byli po akci Jonáše, který potáhl míč po pravé straně a přihrál pod sebe Vokounovi, avšak ten Christiana nepropálil.

Domácí třikrát skórovali

V druhém poločase domácí zvýšili aktivitu, zároveň se uklidnili a začali kombinovat, z čehož získali územní převahu. Do vážnější šance se dostali v 55. minutě, kdy Vokoun nastřelil tyč. Za 4 minuty už se skóre měnilo, Pololáník dostal nabídku do samostatného úniku a šanci nepromarnil, míč poslal po zemi na vzdálenější tyč vedle vybíhajícího Christiana. Za další 3 minuty Měřínští skóre otočili ve svůj prospěch poměrně kuriózním způsobem. Jonáš dostal po pěkné kombinaci na středu hřiště přesný míč do náběhu a sám se řítil na gólmana hostí. Ve vyložené šanci sice trefil ležícího brankáře, ale dobíhající obránce, ve snaze poklidit míč do bezpečí, napálil už odcházejícího Jonáše do hýžďových svalů a míč od nich vesele proskotačil až za brankovou čáru. Poté se hra více vyrovnala a zahrozili i hosté, ti většinou ztroskotali na domácí obraně, případně na nepřesném zakončení. Uklidnit domácí fanoušky mohl Vokoun, ale zpoza vápna nastřelil tvrdou střelou břevno a míč se následně odrazil pouze na brankovou čáru. Klid tedy domácím přinesla až akce ze 73. minuty, kdy Pololáník obdržel míč ve vápně, prošel se a poklidil míč znovu placírkou na vzdálenější tyč. Domácí měli ještě několik dalších šancí, které neproměnili, a tak na konci utkání ukazovala světelná tabule skóre 3:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Znovu špatný první poločas, ale i tak jsme si dokázali vypracovat několik vyložených šancí. Tolik neproměněných šancí v prvním, ale primárně v druhém poločase mrzí. Zápas jsme nicméně zvládli a za druhý poločas se určitě nemusíme stydět. Chválím hlavně obranu, která si udržela konstantní výkonnost po celý zápas. Sezóna se dostává k vrcholu, tak uvidíme, jak to všechno dopadne.

TJ Strážek
Josef Cimbálník: Musím kluky pochválit za bojovnost, hlavně první poločas. Bohužel na zápas se nás sešlo jen 11 hráčů, takže nám postupem času docházely síly. Proto kvalitní domácí tým zápas otočil a zaslouženě pak vyhrál .



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - L. Řezníček [-] , Š. Král [-] (72. J. Zelinka [-] ) , P. Král [-] , D. Hrůza [-] - L. Pololáník [-] , J. Kučera [-] (75. D. Michlíček [-] ) , J. Procházka [-] (86. T. Kuřátko [-] ) , M. Sýkora [-] (77. D. Horák [-] ) - J. Vokoun [-] - D. Jonáš [-]

TJ Strážek
M. Christian [-] - F. Lahodný [-] , J. Cimbálník [-] , Š. Christian [-] , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] , P. Dostál [-] , J. Valík [-] , J. Chocholáč [-] , F. Šmerda [-] , P. Kupský [-]

ŽK: 78. J. Vokoun .
Hráči zápasu: D. Jonáš , L. Pololáník .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - PADALÍK Martin (N), TROJAN Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jan Sklenář
Tip experta: výhra domácích

Domácí na svém hřišti umí a zápas si pohlídají. Tipuji výhru 3:0.

Tip: výhra domácích