Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov vyloupil Rožnou!


23

Jimramov má výbornou formu a již po deváté v řadě neprohrál, tentokrát vyhrál na hřišti druhé Rožné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov třikrát udeřil

Začátek zápasu si domácí nemohli přát lepší, když už ve 2. minutě šli do vedení. Gólman hostů Antonín Hlaváč provedl špatný odkop a míč se dostal k Marku Navrátilovi. Ten šanci využil a ze střední vzdálenosti dal gól do prázdné brány. Za sedm minut bylo ale vyrovnáno. Jaroslav Štěrba se zmocnil míče, obehrál 2 obránce a srovnal na 1:1.  V 14. minutě se dostali hosté do vedení, když ze skrumáže před bránou se dostal míč k Lukáši Bednářovi a ten propálil vše co mu stálo v cestě. Do poločasu hosté ještě zvýšili na 1:3. Po chybě jednoho z obránců se dostal do rychlého kontru Ondřej Černý a ten tento brejk zužitkoval. Rožná m la v pr vní půli také dost šancí, ale všechny kromě jedné skončily všude jinde jen ne v bráně. 

Jimramov navýšil skóre zápasu

Do druhého poločasu šla Rožná s tím, že chtějí vyrovnat a první krok se jim povedl v 64. minutě zásluhou Filipa Humpolíka. Filip prošel velkým vápnem a střelou pod břevno nedal gólmanovi šanci. K vyrovnání Rožná neměla daleko, ale to by se musela střela Marka Navrátila odrazit od tyčky do brány a ne na protější praporek. No a jelikož domácí nevyužívali šance, tak přišel trest v podobě 4. branky. Hosté šli do kontru a přišla přihrávka do středu hřiště. Tam stál Jan Buchta a střelou z první k tyčce nedal Jindrovi šanci. Bohužel 5 minut před koncem hosté navýšili na 2:5 z přímého kopu. Konkrétně to byl Martin Dvořák a ten dal i poslední branku tohoto zápasu.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: Zápas jsme začali dobře a šli rychle do vedení, ale zbytek zápasu už byl horší. Byli jsme lepším týmem a vytvářeli si spoustu šancí, ale bohužel pro nás jsme proměnili jen dvě. Hosté nám dali lekci z produktivity. Měli ,,6 šancí" a dali nám 5 gólů. A jelikož se fotbal hraje na góly, tak si ty 3 body prostě zasloužili a nám nezbývá nic jiného než jim pogratulovat k výhře.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Prostě se nám daří, padá nám to tam a fotbal si užíváme, což je k nezaplacení...na všechno ostatní je mastercard(smích).Domácí se mně zdáli přemotivovaní, šancí si vypracovali spoustu, ale v koncovce byli nepřesní a zbrklí. My přesně naopak většinu svých šancí proměnili. Psal jsem to už nedávno, umělecký dojem se hodnotí v jiném sportu, ve fotbale rozhodují góly a dnešek to jednoznačně potvrdil. Šňůra bez porážky má devátý korálek a rádi bychom příští týden přidali desátý. Tak uvidíme....Na závěr se omlouvám domácím za některé naše "fanoušky", takhle Jimramov rozhodně prezentovat nechceme. Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - K. Beran [-] , D. Krajčo [-] (70. P. Navrátil [-] ) , A. Korbička [-] , T. Sýkora [-] , P. Kunc [-] (76. M. Pátek [-] ) - M. Navrátil [-] , F. Humpolík [-] , O. Kroupa [-] - I. Pokorný [-] (46. J. Švestka [-] ) , J. Vyžrálek [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] , O. Černý [-] (63. P. Sedlák [-] ) , J. Buchta [-] , V. Dostál [-] , L. Bednář [-] , M. Zavadil [-] (46. M. Zobač [-] ) , P. Sedlák [-] (82. J. Sedlák [-] ) , J. Štěrba [-]

ŽK: 53. J. Švestka , 76. M. Pátek , 86. T. Sýkora - 38. J. Buchta , 68. O. Černý , 75. P. Sedlák .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: LHOTSKÝ Filip - PAJKR Jaroslav (N), JANEČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Marek Navrátil
Tip experta: výhra domácích

Nebál bych se říci, že toto je zápas kola, protože bojuje druhý tým s pátým, ale bodový rozdíl je jen 4 body. Dá se říci, že je to hra o ,,6 bodů". Jimramov je velice nepříjemným soupeřem, ale věřím, že Rožná dá několik gólů a potvrdí tím tak status nejlépe skórujícího týmu v soutěži.

Tip: výhra domácích