1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Měřína vyhrála ve Věchnově


Branky


22

Měřín B potvrdil roli favorita a porazil Věchnov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrýž brzy poslal domácí do vedení

Po úterním výprasku s Březím se pokusili věchnovští odčinit úterní výkon s Měřínem ,,B". A pokus začal velice dobře, kdy se po rychlé akci ve druhé minutě rozvlnila síť za hostujícím brankářem Syslem, kdy Ondra zužitkoval krásnou přihrávku od Petra Malého a Věchnov poslal do vedení 1:0. Po té se hrála oboustranná holomajzna od vápna k vápnu se šancemi spíše před brankářem Syslem, kdy nejdříve v úniku Vojta Martínka byla orazítkována tyč a po sléze Ondra Ostrýž mohl v samostatném úniku zvýšit, ale po kličce gólmanovi už se nepodařilo zakončit. No a známe heslo nedáš dostaneš dosáhlo svého, kdy z následného proti útoku Robotka trestuhodně nehlídaný vyrovnal. Po té se dostali do územní převahy hosté a až na pár střel z větší vzdálenosti se k větší šanci nedostali.

 

Hosté rozhodli ve druhé půli

Vstup do druhé půle byl pro domácí ospalý a pomalý a využili toho hosté z Měřína kdy ve 49. minutě opět nikým nehlídaný Kučera zakončil do prázdné brány a hosté vedli 1:2. Domácím nevycházelo vůbec nic, maný výkon vyvrcholil v 69. minutě, kdy rohový kop skončil díky vlastenci Dominika Uhlíře v bráně a skóre bylo 1:3 pro Měřín. Frustraci bylo učiněno za dost, kdy sudí Liška vyloučil po dvou žlutých kartách domácího Malého a na obrat se mohlo zapomenout. Po té se v napjaté atmosféře zápas spíše dohrával a ze závěrečného tlaku se domácím nepodařilo dostat se do slibnějšího zakončení a Měřín si tak odvezl z Věchnova 3 body a stále může teoreticky pomýšlet na postup, kdežto domácí setrvávají ve výsledkové i herní krizi nadále a pokusí se jí otočit příští týden ve Víře.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
David Starý: Zápas, který jsme si prohráli sami, místo abychom v poločase vyhrávali 3:0, byl stav 1:1 a druhý poločas snad ani komentář nepotřebuje. Od obdržených gólů až po vykonstruované vyloučení Petra Malého to byla velká bída. Měřín ze dvou ohrožení brány dal tři góly a ukázkový vlastenec Dominika Uhlíře to dovršil. Jak se začátku dařilo, tak se teď nemůžeme rozjet.

TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Před zápasem říkám: „Makejte od začátku, ať nedostaneme gól v druhý minutě, abychom nemuseli zase dohánět." A kdo by to byl čekal, začneme zase otřesně a ten gól dostaneme znovu v 2. minutě (smích)! Úsměvné je to jen proto, že jsme neprohráli. Ze začátku nás Věchnov přehrával na všech frontách, pak se zvedla obrana, díky tomu jsme neprohrávali více než 1:0. Po vstřeleném gólu se vzmužil i zbytek mančaftu a vypracovali jsme si i několik šancí, které jsme znovu trestuhodně zahodili. Kučerův gól, to byla nádherná akce, kdy na středu Zelinka zpracoval hrudníkem míč Sýkorovi, ten vyslal na pravé straně Robotku, který křižným pasem do vápna našel Kučeru a ten už osamocen poklidil míč k tyči. Konec utkání byl dost hektický, byl jsem rád, že jsem se na hřiště neposlal (smích). Divím se, že se utkání neukončilo předčasně.



Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , V. Martinek [-] , P. Kučera [-] , V. Hulák [-] (70. P. Nosek [-] ) , P. Malý [-] , R. Pivko [-] , J. Šípek [-] (51. D. Uhlíř [-] ) , J. Bílek [-] , J. Pokorný [-] (75. F. Uhlíř [-] )

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - P. Král [-] , L. Řezníček [-] , D. Hrůza [-] , Š. Král [-] - J. Procházka [-] , M. Sýkora [-] , L. Pololáník [-] (81. T. Hruboš [-] ) - D. Robotka [-] - J. Kučera [-] , J. Kühtreiber [-] (46. J. Zelinka [-] )

ŽK: 41. J. Bílek , 72. P. Malý , 88. F. Uhlíř - 40. D. Hrůza , 41. J. Kučera . ČK: 72. P. Malý .
Hráči zápasu: M. Sýkora .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - POKORNÝ Josef (N), HLADÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů