L. Sýs 42.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vír rozhodl v Hamrech ve druhé půli


Branky


42. L. Sýs - 30. J. Rejda , 53. J. Coural
22

Vír si připsal důležité tři body, když vyloupil Hamry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Coural rozhodl o výhře Víru



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Jaroslav Krejčí: Další zápas co jsme nezvládli. Přestali jsme se soustředit na svoji hru a věnovali jsme se komentování velice nepřesných rozhodnutí velice slabého rozhodčího .Velká marodka a neukázněnost některých hráčů odpovídá bodům, které jsme získali za poslední čtyři utkání. Je potřeba začít hrát soustředěný a bojovný fotbal jako na začátku sezóny.

Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Do Hamrů jsme odjeli opět s jinou sestavou.Chybělo nám pět hráčů ze základní sestavy. Museli jsme vzít s sebou pět dorostenců, kteří zahráli výborně.Tři hráli od začátku a další dva střídali a rozhodující branku vstřelil Jarda Coural, i když si u dorážky dost poranil koleno o tyčku. První poločas jsme měli více ze hry, vstřelili jsme první branku ,po výborném přímém kopu Kuby Rejdy. Poté zachránil opět Jakub Rejda vyloženou branku domácích po výborném skluzu. Atak skončil poločas. Druhý poločas se odehrával ve stejném průběhu.Po jedné z mála chyb hostů domácí vyrovnali .Ale nás to nepoložilo naopak po akci dorostenců Lada Sedler přehodil brankáře domácích a míč směřující do tyče pohotově dorazil Jarda Coural i za cenu zranění.Poté jsme jednobrankové vítězství s přehledem uhájili. Děkuji všem hráčům za předvedený výkon.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] , F. Chlubna [-] (74. P. Novotný [-] ) , K. Tesař [-] , J. Miklík [-] (46. I. Sojma [-] ) , J. Kolarik [-] , M. Petrik [-] , P. Hron [-] , L. Sýs [-] , T. Novotný [-] , Š. Vrša [-] (71. J. Culek [-] ) , M. Poul [-] (90. R. Martaus [-] )

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - Z. Hovorka [-] (46. T. Sedler [-] ) , L. Viktorin [-] , V. Sedler [-] , T. Piskač [-] , V. Oliva [-] - J. Rejda [-] , D. Lahodný [-] , O. Rychlý [-] (89. R. Jílek [-] ) , V. Skoumal [-] - P. Kuda [-] (50. J. Coural [-] )

ŽK: 86. J. Kolarik - 17. L. Viktorin , 55. T. Sedler , 80. J. Coural .
Hráči zápasu: J. Coural .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: BENEŠ Tomáš - ŠPINAR Jaroslav (N), BĚLEHRAD Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Marek Navrátil
Tip experta: výhra domácích

Opět dva týmy, které jsou na tom podobně. Dávám tip na domácí, protože doma patří k těm lepším týmům, kdežto Víru se na venkovních hřištích moc nedaří. Jediná výhra z 10 zápasů je strašně málo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích