2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Bohdalova vyhrálo důležitý zápas


Branky


22

Rezerva Bohdalova se probudila a porazila Polničku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

V záchranářském souboji přivítal trápící se Bohdalov poslední tým tabulky Polničku. Domácí však v úterní dohrávce v Hamrech převedli dobrý výkon a v tomto utkání na něj navázali. Od začátku byli jasně lepším týmem, ovšem byl to pouze platonický tlak, míč v držení na soupeřově polovině je ukolébal a chyběl důraz v brankovém prostoru. Největší šanci po rohu Frenka Pokorného měl Pavel Neuman, ale jeho zakončení hlavou z hranice malého vápna brankář Klíma skvěle chytil. Hosté domácího brankáře Pokorného nijak vážně neohrozili.

Domácí rozhodli ve druhé půli

Druhý poločas pokračoval jasnou převahou domácích a začaly padat i branky. Neprve po pěkné akci našel Pokorný před brankou Vytlačila a ten z prvního doteku poslal domácí do vedení. Hosté mohli srovnat, ale veterán Pokorný skvěle zakročil. Další branku domácích přidal tentokrát hlavičkující Frenk Pokorný, kterému posadil na hlavu pocukrovaný míč Hanych, Klíma se natahoval marně, balon skončil odrazem o tyč v brance. Hosté se však nevzdali a za pár minut snížili. Štíbal si navedl míč a z 18-ti metrů se trefil krásně k tyči. Poté měli hosté na svých kopačkách vyrovnání, ale před brankovou čárou zasáhl proti střele výborně obránce Hanych. Domácí už si poté 3 body pohlídali, takže mohlo být po několika týdnech po zápase v kabině veselo.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Roman Velín: Do dnešního zápasu jsem kvůli zranění z minulého zápasu nenastoupil, ale 44. letý Radim Pokorný oprášil rukavice a zachytal výborně. Ostatní hráči zápas stejně jako v Hamrech skvěle odmakali a konečně jsme se po dlouhé době dočkali výhry. Hosté se také snažili, v závěru měli dobré šance, ale neproměnili. K prvnímu seniorskému zápasu nastoupil další dorostenec Lukáš Krčál.

TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara:



Sestavy


Sokol Bohdalov B
R. Pokorný [-] - F. Lán [-] , L. Novotný [-] , L. Hanych [-] , D. Skála [-] - F. Boháček [-] (66. P. Fabík [-] ) , M. Krčál [-] (64. V. Švoma [-] ) , J. Vytlačil [-] , P. Neuman [-] - D. Křesťan [-] (90. A. Panák [-] ) , V. Pokorný [-] (77. L. Krčál [-] ) -

TJ Sokol Polnička
M. Klíma [-] - V. Moravec [-] , T. Litochleb [-] , M. Podloucký [-] , K. Koblížek [-] (83. J. Ondráček [-] ) - J. Štíbal [-] , J. Víška [-] - Z. Lojek [-] (70. I. Mittermayer [-] ) - S. Tichý [-] (46. K. Podloucký [-] ) , R. Klement [-] , J. Kohout [-] (75. O. Průža [-] )

ŽK: 47. R. Pokorný - 71. M. Podloucký .
Hráči zápasu: L. Novotný , V. Pokorný .
Počet diváků: 97. Rozhodčí: INVALD Lukáš - ŠIMEK Jakub (N), VELÍN Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Marek Navrátil
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase si to rozdají dva týmy z konce tabulky a proto je to pro ně ještě důležitější. V boji o záchranu dávám tip na domácí ale jen proto, že hrají doma, protože oba týmy na tom vypadají stejně.

Tip: výhra hostů