2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vír rozhodl v poslední desetiminutovce


Branky


24

Souboj dvou sousedů v tabulce rozhodli domácí v závěru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Vír do zápasu vstoupil v optimální sestavě, a na hřišti to od úvodních minut bylo vidět, protože svého soupeře v prvním poločase přehrával. Jenomže defenziva Losenice plnila svoji práci na jedničku a domácí fotbalisty do vážnějších šancí příliš nepouštěli. Hned v úvodních minutách se mohl prosadit znovuzrozený střelec Piskač, míč však do brány nedotlačil. Za zmínku ještě stojí nebezpečná střela Olivy, kterou ale hostující obránce srazil na roh. Jinak většina šancí domácích končila před vápnem soupeře. Hostující hráči se naopak do útoku dostávali spíše sporadicky, kdy největší hrozbou byly jejich standardní situace, které ovšem gólem neskončily. První poločas tak skončil bez branek.

Vír otočil zápas v závěru

Úvod druhého poločasu příliš změn ve hře nepřinesl. Domácí více drželi míč, hosté naopak hrozili z rychlých protiútoků a trestných kopů. Jako první se mohl prosadit střídající Lahodný, jeho střela ovšem prošla těsně kolem pravé tyče. A tak úřadovali hosté když z následujícího protiútoku vybojovali trestný kop v příhodné vzdálenosti od branky. Výborně kopnutý trestňák dokázal ještě Preisler vyrazit, k míči se ale dostal hostující Neubauer a uklidil míč do sítě - 0:1. Obdržená branka ale domácí nakopla, a ti se hnali za vyrovnáním. K tomu pomohl Šenkýř, který byl v 80. minutě faulován ve vápně hostí a následovala tak penalta. K její exekuci se nemohl postavit nikdo jiný než střelec Kulpa a znovu se nemýlil 1:1. A o tři minuty později se Vír radoval podruhé, když se z autového vhazování míč dostal do vápna přímo na kopačku Lahodného a ten již pohodlně poslal míč do sítě hostí 2:1. Domácí se málem radovali i potřetí, když Lahodný nadvakrát položil brankáře hostích, ten se ale nevzdal a spolu s jedním hostujících obránců dokázal dvakrát vyrazit míč z brankové čáry a následná dorážka Rejdy šla mimo bránu. Naopak z následujícího protiútoku hostí mohlo dojít k vyrovnání, tomu ale zabránil skvělým zákrokem brankář Preisler. Skóre se tak už do konce zápasu nezměnilo a Vír tak doslova urval velmi důležité vítězství.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Zápas Vír -Losenice se odehrával za převahy domácích a jen díky domácí nemohoucnosti vstřelit branku ,skončil poločas remízou. Po přestávce se hra vyrovnala a hosté po přímém kopu a dorážce se ujali vedení. Domácí se nemohli dostat do hry. Po vystřídání se hra oživila a domácí se dostali do tlaku, z kterého vstřelili dvě branky. Konec zápasu se snažili hosté vyrovnat, ale domácí si vítězství nenechali vzít a zaslouženě získali tři důležité body.

TJ Velká Losenice
Miloš Němec:



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - T. Piskač [-] , V. Oliva [-] - J. Smolík [-] , J. Rejda [-] , V. Oliva [-] (65. D. Lahodný [-] ) , D. Šenkýř [-] , V. Skoumal [-] , O. Rychlý [-] (76. R. Jílek [-] ) - M. Kulpa [-] - L. Viktorin [-]

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - J. Augustin [-] , P. Neubauer [-] , M. Mokrý [-] , P. Mach [-] - J. Grodl [-] , T. Neubauer [-] , D. Králíček [-] (50. D. Škarka [-] ) , R. Kasal [-] , Z. Pospíchal [-] - R. Pátek [-]

ŽK: 40. R. Kasal , 50. M. Mokrý , 80. P. Neubauer , 88. D. Škarka .
Hráči zápasu: D. Šenkýř - P. Neubauer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - BĚLEHRAD Jakub (N), PÁTEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyrovnané utkání, ve kterém domácí kanonýři aspoň jednou výborného Kasala v brance hostí překonají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích