4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov si poradil jasně s Bohdalovem B


Branky


23

Béčko Bohdalova je v krizi,když prohrálo čtvrtý zápas v řadě. Tentokrát prohrálo vysoko v Jimramově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padly dvě branky

K zápasu 20.kola deváté nejvyšší soutěže dorazila do Jimramova bohdalovská benfika. Počasí spíše vybízelo k tomu vyrazit na Milovy a bohužel i stav hrací plochy odpovídal tomu, že ani sebelepší trávníkář z hovna bič neuplete. Přesto se obě mužstva snažila hrát fotbal a zápas byl ke koukání. Domácí vstoupili do zápasu s vervou, ale možná až příliš ofenzivně a tak první dvě šance patřili hostům. Toša však potvrdil, že je v této soutěží top gólmanem a míč za čáru nepustil. v 19. minutě zahrávali domácí přímák a Bojda se taky konečně jednou trefil a jeho projektil "země vzduch" zastavila až levá šibenice  1:0. Zbytek poločasu si domácí udržovali územní převahu a ve 41. minutě Bojdův centr poslal Žanek hlavou ke vzdálenější tyči a bylo to 2:0. Na konci poločasu ještě Žaba zahodil nezahoditelné a šlo se do kabin.  

Střídající Zobač vstřelil dvě branky

Druhá půle probíhala v podobném duchu. Domácí měli převahu, ale i hosté se snažili s výsledkem něco udělat. Zápas definitivně zlomila 60. minuta, kdy Plechovu střelu do tyče dorazil do sítě Báček  3:0. Kosmetickou úpravu výsledku udělala 86. minuta, když chybu brankáře Velína využil Báček a dovezl míč do prázdní brány  4:0. Jimramovští tak doma na jaře válí, při třech výhrách drží skóre 12:0. Ale nebojte se, přijdou i hubenější časy(smích). Každopádně v úterý v 16:30 ve Víru. Dáme do toho všechno.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Budu reagovat na kolegu Velína. Zase tak špatné to ze strany Bohdalova nebylo, v době kdy jsme vstřelili vedoucí gól, děkuji za gratulaci, mohli hosté vést minimálně 1:0 a kdo ví, jak by zápas vypadal. Bohdalov hrál otevřený fotbal a souhlasím s tím, že tomu chyběl někdo v koncovce. My se na jaře snažíme o jiný styl než se v Jimramově po dlouhá léta hrál a přes porodní bolesti, jsou vidět určité pokroky. Postup nebo sestup se nás netýká, takže na tom můžeme pracovat. Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.

Sokol Bohdalov B
Roman Velín: Je to špatné, nedaří se. Od gólmana po útok to není ani na prales. Dnes jsme bohužel ani nebojovali. Šance byly, ale nemáme goloveho hráče. Co se dá dělat, jedeme dál. Gratuluji soupeři k vítězství a panu Borovskému ke krásné brance.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , M. Zavadil [-] (67. P. Sedlák [-] ) , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] - J. Buchta [-] , V. Dostál [-] , L. Bednář [-] , J. Štěrba [-] - P. Sedlák [-] (50. M. Zobač [-] ) , O. Černý [-] (70. V. Peňáz [-] )

Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - V. Novák [-] , P. Neuman [-] , D. Skála [-] , B. Křesťan [-] - M. Krčál [-] , J. Švoma [-] (66. O. Prokeš [-] ) , J. Vytlačil [-] , L. Novotný [-] - A. Panák [-] (46. F. Řepa [-] ) , V. Pokorný [-] -

Hráči zápasu: M. Dvořák , L. Bednář , J. Buchta .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - PAJKR Jaroslav (N), ŠIMEK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: výhra domácích

Domácím se na jaře daří, u hostí je to přesně naopak a tak věřím, že se to zrovna nyní nezmění a že výborného brankáře Velína překonáme a získáme 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích