T. Bublán 25.
D. Robotka 55. (p.)
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Béček skončil v Měříně nerozhodně


Branky


25. T. Bublán , 55. D. Robotka (p.) - 33. J. Kolarik , 43. J. Kolarik
24

Zápas o čtvrté místo skončil mezi Měřínem a Hamry nerozhodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli o branku

Zápas dvou týmů se stejným počtem bodů začali lépe domácí. V prvních pěti minutách nastřelili břevno a měli více ze hry. Hra se postupně vyrovnala, domácí zlenivěli a začali úřadovat hostí z Hamrů. Dobrá kombinace a přesné přihrávky zdobily hru hostí a Měřínští nestíhali dostupovat. Hlavním zlomem v utkání byla 21. minuta, když domácí stoper Řezníček přišel před vápnem o jednoduchý míč a následně stáhl útočníka Hamrů a vyfasoval jasnou červenou kartu. Z následného přímého volného kopu hosti branku neohrozili. Trochu paradoxně vyloučení domácí nabudilo, už ve 25. minutě Vokoun z hloubi vápna předložil míč D. Kolouchovi. Jeho tvrdou střelu ještě vyrazil gólman Martaus na břevno, ale na následnou dorážku Bublána, který stál zády k brance, už nestačil. Vedení Měřínské uspalo, čehož o 8 minut později plně využili Hamry. V rozmezí 10 minut prošli hosté téměř identicky po levé straně a tvrdým pasem mezi obranou a domácím brankářem vyzvali J. Kolarika, který se ani jednou nemýlil.

 

Domácí vyrovnali z penalty

Druhý poločas přinesl ve hře domácích změnu, bez útočníka hráli Měřínští disciplinovaně, uklidnili se na míči, dokázali Hamry kombinačně přehrát na středu hřiště a začali se dostávat do zakončení. Vyrovnaná hra vygradovala v 55. minutě, kdy Vokoun znovu hledal ve vápně D. Koloucha. Míč chytil rotaci, minul vše, co mu stálo v cestě a mířil ven z vápna. Kolouch přesprintoval bránícího hráče, pokopl si míč a v tom přišel velmi nešťastný a neuvážený zákrok hostujícího obránce. Ten skluzem skolil Koloucha a byl nařízen pokutový kop. K němu se postavil Robotka a míč poslal opačným směrem než brankáře. Po 60. minutě začali pro Měřín krušné chvilky, Hamry přitlačili a začal se projevovat nedostatek sil domácích. Centry Hamrů z levé strany tentokrát v síti neskončili, a to jednak kvůli nepřesné mušce i některým dobrým zákrokům brankáře Sysla. Ve stálém tlaku se domácí občas vypravili na dobrodružství, tyto akce se obešli bez výrazných šancí. Znovu se hlásili ke slovu Hamry. Ani po 2 chybách v zadních řadách Měřína nedokázali hosté přetavit tlak ve vedoucí gól, a tak v samotném závěru mohl Robotka ojedinělou střelou zpoza vápna strhnout vítězství na stranu Měřína, ale ke smůle domácího obecenstva nastřelil záda jednoho ze stoperů.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Po dlouhé době začneme dobře a hned nás srazí naše vlastní blbost. Nepochopitelná červená a hlavně následný nedůraz při bránění nás připraví během 10 minut o vydřený náskok. Druhý poločas byl z naší strany o něčem jiném, hráli jsme disciplinovaně dle pokynů a na hřišti nechali vše. Hamry měli zejména v prvním poločase výbornou mezihru, kde jsme se nestíhali přesouvat. V druhém poločase jsme hráli zataženěji a Hamry museli hru zjednodušit a zrychlit. Naštěstí žádnou gólovou situaci neproměnili. Zlatý bod pro nás a pro hosty jsou to 2 body ztráta.

FC Hamry nad Sázavou B
Jaroslav Krejčí: Zápas se mi špatně hodnotí, byli jsme lepší team, ale neproměněné tutovky nás sráží. Od 21. minuty jsme hráli přesilovku, ale i tak jsme nevyužili tutovky. Soupeř nás za naši "produktivitu" potrestal z naší strany nesmyslnou penaltou ,kdy hráč soupeře vybíhá z vápna k rohovému praporku a přijde kosa zezadu. Bod beru jako ztrátu a doufám, že se v úterý bude odehrávat jiný scénář.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - T. Bublán [-] , D. Hrůza [-] , L. Řezníček [-] , Š. Král [-] - J. Budín [-] (55. M. Sýkora [-] ) , D. Kolouch [-] , D. Robotka [-] , D. Horák [-] (68. J. Zelinka [-] ) , L. Pololáník [-] (89. T. Hruboš [-] ) - J. Vokoun [-] -

FC Hamry nad Sázavou B
R. Martaus [-] - D. Havlík [-] , L. Sýs [-] , I. Sojma [-] (67. L. Klíma [-] ) , P. Hron [-] (87. L. Benc [-] ) , F. Chlubna [-] , J. Kolarik [-] , P. Novotný [-] , A. Zátopek [-] , M. Petrik [-] , T. Novotný [-]

ŽK: 80. J. Vokoun , 90. M. Sýkora - 50. M. Petrik , 90. L. Sýs . ČK: 21. L. Řezníček .
Hráči zápasu: T. Bublán , D. Robotka - J. Kolarik .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: LHOTSKÝ Filip - HNÍZDIL Roman (N), TROJAN Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: výhra domácích

V tomto utkání věřím domácím, že svou kombinační hrou přehrají někdy až zbytečně tvrdou obranu hostí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích