1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec vyhrál brankou v nastavení


Branky


30

Bohdalec potřeboval doma bodovat, aby unikl z pásma sestupu, ale nakonec Pohledec bral všechny tři body, když rozhodl v první minutě nastavení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Padly branky na obou stranách

Oba týmy vstoupily do zápasu velmi aktivně a už od samého začátku bylo jasné, že v tomhle zápase budou rozhodovat především vyhrané souboje uprostřed hřiště. Bohdalec vstup do zápasu zvládl přece jen o trochu lépe a již po 9 minutách se mohli domácí radovat. Po rohovém kopu vstřelil gól hlavou nikým nehlídaný Luboš Jaša.

Hra se postupně vyrovnávala a oba týmy zkoušely hrát na rychlé útoky, které vznikaly po častých ztrátách míče soupeře. Pohledec si dokázal vytvořit o trochu více šancí, které se jim ale nedařilo přesně zakončit. Nakonec se jim přece jen podařilo jednu akci proměnit ještě před koncem poločasu. Na centrovaný míč z pravého křídla si skvěle naběhl Martaus a nedal domácímu brankáři Kamarádovi žádnou šanci, 1-1. Poslední desetiminutovka první půle už gól nepřinesla, a do kabin se šlo za vyrovnaného stavu.

Rozhodla branka v nastavení

Do druhého poločasu vlétli hosté trochu aktivněji, ale jejich šance neměli gólové parametry. Domácí se snažili využít protiútoků a po jednom takovém se narodila velmi nebezpečná šance. Po skvělém centru do vápna vystřelil nováček Kotas z voleje a jen těsně minul tyč Hájkovy branky.

Hosté se hodně snažili vstřelit vedoucí gól, ale díky obětavým zákrokům domácí obrany stále platil vyrovnaný stav. Domácí příležitostně také zahrozili a vyzkoušeli pozornost soupeřovy obrany. Bohdalec hrál tentokrát bez možnosti střídání, a i bod za remízu by byl pro domácí určitě přijatelný. Když už se zdálo, že se domácí hráči i fanoušci dočkají vydřeného bodu, jejich naděje zničil v nastaveném čase Hubáček. Ten poslal míč točenou polostřelou na vzdálenější tyč a rozhodl tak zápas. Brzy po následném výkopu sudí ukončil zápas, a i když by zápasu určitě slušela i remíza, tak si Pohledec odvezl 3 body za vítězství 1-2.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Jan Sklenář: Bohužel dnes jsme se na zápas sešli pouze v 11 lidech. Začátek zápasu jsme zvládly skvěle, ale postupem času nám začaly docházet síly. Musím všechny pochválit za odvedený výkon, jelikož dnes jsme si bod zasloužily.

TJ Pohledec
Michal Laštovica: Pro nás velmi cenné a důležité vítězství. Po celý zápas jsme byli aktivnějším týmem a pouze díky naší špatné koncovce jsme zápas nebyli schopni rozhodnout dříve. Nakonec nám tam ten vytoužený gól spadl a zaslouženě bereme tři body. Jsem rád,že tento zápas máme za sebou.



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
R. Kamarád [-] - T. Kotas [-] , J. Sklenář [-] , P. Jaša [-] , I. Hřebíček [-] , F. Franěk [-] , P. Černý [-] , V. Ambrož [-] , M. Kučera [-] , T. Dostál [-] , L. Jaša [-]

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - J. Martaus [-] , D. Bártek [-] , B. Puchýř [-] (64. F. Karmazín [-] ) , J. Starý [-] , M. Fajmon [-] (76. J. Hubáček [-] ) , V. Hubáček [-] , J. Pustina [-] , V. Šaroun [-] , L. Jambor [-] , L. Novotný [-]

ŽK: 58. I. Hřebíček , 66. T. Dostál - 73. V. Šaroun .
Hráči zápasu: L. Jaša - J. Hubáček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LANDSMAN David - FRANĚK František (N), SKLENÁŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Oskar Jančík
Tip experta: výhra hostů

Domácí jsou s ohledem na ostatní výsledky pěkně" namočení" a budou chtít vyhrát. Hostům vstup do jara hrubě nevyšel a tuším že u nich vládne rozčarování. Tentokrát však kvality potvrdí a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů