Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřínské Béčko si s chutí zastřílelo v Bohdalově


Branky


30

V souboji rezerv Bohdalova a Měřína byla úspěšnější ta hostující, která se trefila celkově sedmkrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili jednu branku

Domácí vstoupili do zápasu o něco lépe,usadili se na soupeřově polovině,ale šance žádné nebyly. To hosté mohli skórovat hned ze své pvní,ale měřínský útočník branku z malého vápna přestřelil. Poté se hrál nezáživný fotbal od vápna k vápnu pouze s náznaky šancí. Ve 30. minutě běžel hostující hráč sám na branku,ale brankář jeho střelu vyrazil. Od té chvíle si začali domácí říkat o gól a ten přišel po několika závarech a nedůrazných odkopech.

Měřín si otevřel střelnici

Druhá půle byla v jasné režii měřínských hráčů,domácí jim v ničem nestíhali,byli pozdě v soubojích nebo vůbec,nedokázali zachytávat náběhy za obranu. Hosté se bavili fotbalem,hráli rychlý kombinační fotbal a jednoduše se dostávali do zakončení. Domácí měli však 100% bilanci,jelikož z jediné šance dali gól. Zápas tak skončil stejným výsledkem jako na podzim v Měříně.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Roman Velín: Hosté zápas zaslouženě výhrali,první půlku jsme jim ještě docela stačili,ale ve druhé už se ukázala kvalita naplno. Ale nedělal bych z výsledku takovou vědu,čekali jsme,že takové výsledky prostě přijdou. Máme v sestavě několik dorostenců,spousta hráčů nemá natrénováno,zkušení hráči nám chyběli a když nehraje zkušený hráč ze základu áčka,tak to prostě nemůže dopadnout jinak než dnes. Nejsou to výmluvy,pouze fakta. Na druhou stranu,musíme to hrát jinak,když necháme soupeři tolik prostoru,tak ho využije. Slovo taktika je pro nás také cizí slovo. Takže máme na čem pracovat a věřím,že příště to bude lepší.

TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: První poločas byl z naší strany velmi slabý, byla to spíše parodie... Nicméně v druhém poločase jsme se zvedli a směrem dopředu nabrali potřebnou kvalitu. Domácí mají šikovné dorostence, potřebují jen čas.



Sestavy


Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - V. Novák [-] , L. Hanych [-] , D. Skála [-] - V. Švoma [-] , J. Vytlačil [-] - F. Boháček [-] (49. J. Švoma [-] ) , P. Fabík [-] - F. Lán [-] , J. Wasserbauer [-] (46. V. Pokorný [-] ) , M. Krčál [-] (81. L. Doležal [-] )

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - D. Hrůza [-] , P. Král [-] , S. Symonides [-] (46. D. Robotka [-] ) , Š. Král [-] - J. Kučera [-] , T. Bublán [-] , L. Pololáník [-] , D. Kolouch [-] (80. J. Zelinka [-] ) , L. Řezníček [-] - T. Kuřátko [-] (62. P. Kolouch [-] )

ŽK: 62. F. Lán .
Hráči zápasu: T. Bublán , D. Kolouch .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - NEUMAN Aleš (N), JAROŠ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Oskar Jančík
Tip experta: remíza

Tip 2:2 Domácí zvládli začátek jara dobře a jsou v pohodě. Hosté však potvrdí své kvality a kůži nedají zadarmo. Utkání skončí remízou ke spokojenosti všech.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů