1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrýž vystřelil Věchnovu vítězství


Branky


28

Věchnov vybojoval důležité body nad Rožnou, která hraje o nejvyšší příčky v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Ostrýž otevřel skóre

Tak jak bylo počasí úplně proti fotbalu na první dva neodehrané domácí zápasy věchnovských, tak na ty odehrané si nenechalo v záloze nic lepšího. Tentokrát byl vítr ještě horší než před týdnem proti Bohdalovu. Tentokrát na větrnou hůrku přijeli k odehrání tradičního a třaskavého derby sousedé z Rožné.   Utkání začalo minutou ticha za v týdnu zesnulého bývalého hráče, funkcionáře a velkého fanouška věchnovského fotbalu Josefa Koláčka a po té začal boj mezi týmy a se silným větrem. První poločas hráli věchnovští po větru, ale šance si tvořili hosté. První ve 20. minutě prověřil obranu domácích Jiří Vyžrálek, ale jeho střela šla mimo. O pět minut později se do šance opět dostal Jiří Vyžrálek, ale těsně před brankou jeho málo důraznou střelu odkopl do bezpečí Dominik Uhlíř. První šanci domácích neproměnil Ondra Ostrýž, který využil zaváhání brankáře Berana, kterému vítr dopomohl k pocuchání nervů hostujících fans, jenže Ondrovo zakončení bylo prachbídné a ohrozilo maximálně diváky u stojící udírny. Ovšem v 39. minutě si opět vzal míč do opatrovnictví věchnovský snajpr Ondra Ostrýž a hostující obrana jej zastavila jen za cenu faulu a nabídnutou penaltou Ondra se štěstím využil a poslal Věchnov do vedení. Ve 43. minutě se v největší šanci ocitl roženecký Humpolík a jeho pokus brankář Starý reflexivně vyrazil.

 

Věchnov výhru udržel

V druhé půli zněla taktika jasně. Postavit na velké vápno autobus a pálit míče co nejdál od brány. Taktika jak od ,,Muriňa" domácím vycházela. Hosté byli lepším týmem jenže naráželi na pevnou obranu a prosazovali se hodně těžko. První šance na vyrovnání přišla v 62. minutě, kdy se obranou propracoval Humpolík a křižnou přihrávkou hledal svého kamaráda z útoku Vyžrálka, jenže ten na míč nedostal. Druhou šanci na vyrovnání vypracoval Marek Beno, jenže jeho dvě nezjištné přihrávky, vždy končili v hradbě těl sestavené z věchnovských hráčů. Třetí možnost na vyrovnání měl střídající Ivoš Pokorný, jenže se zakončení zalekl a jeho střela neměla gólové parametry. Poslední velkou šanci hostů měl druhý střídající hráč Petr Navrátil, ale jeho střela šla hodně nad. Za domácí měl zvýšení skóre na noze Vojta Kroupa, jenže přihrávku od Ondry Ostrýže před odkrytou bránu Vojta zazdil.   Zápas nevalné úrovně výborně řídil sudí Konig, a  domácí na dlouhou dobu přišli o svoji největší oporu a to o Ondru Ostrýže, který hřiště opouštěl v 85. minutě v hodně nefotbalové poloze. 


Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
David Starý: My ve svém postavení musíme sbírat body vždy a všude, jako tým jsme odmakali zápas a odměna v podobě tří bodů přišla. Sportovně musím uznat, že Rožná byla v té fotbalové bídě fotbalovější , ale body zůstali doma. Kaňkou na utkání bylo nezaviněné zranění Ondry Ostrýže a následné komentáře některých přítomných. Obrovská pochvala celému týmu za odmakaný zápas a sudí Konig po dlouhé době ukázal, že i ve III. třídě může být kvalitní rozhodčí.

SK Rožná
Marek Navrátil: Zápas velice ovlivnil silný vítr, který dělal problémy oběma týmům. Domácí se dostali do vedení díky správně nařízené penaltě a výsledek udrželi do poločasu. My jsme ve druhé půli mohli vyrovnat a jít i do vedení, ale nedali jsme ani jednu tutovku co jsme měli.



Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] (86. F. Uhlíř [-] ) , P. Soudek [-] , J. Šípek [-] , V. Martinek [-] , P. Kučera [-] , V. Kroupa [-] , D. Uhlíř [-] , J. Jedlička [-] , J. Bílek [-] , J. Pokorný [-]

SK Rožná
J. Beran [-] - A. Korbička [-] , D. Krajčo [-] (79. P. Navrátil [-] ) , T. Sýkora [-] , P. Kunc [-] - M. Beno [-] , O. Kroupa [-] , M. Navrátil [-] , J. Kroupa [-] - F. Humpolík [-] , J. Vyžrálek [-] (76. I. Pokorný [-] )

ŽK: 47. J. Pokorný - 79. M. Beno .
Hráči zápasu: T. Sýkora .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - SMOLÍK František (N), KLUSÁK Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Pavel Borovský
Tip experta: výhra domácích

Wow, derby jako řemen(smích) Domácí potřebují body jako sůl a kdy jindy by měla hořet tráva když ne v neděli? Lehké to ale nebude, Rožná je zkušený mančaft, navíc je velmi produktivní. No snad všichni ve zdraví přežijou a Pepa Pokorný mně bude v pondělí v práci básnit o tom jak rozhodnul zápas(smích)

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Věchnov je ve stejně obtížné situaci jako mi a potřebuje zbirat body jako mi,aby se zachránili v soutěži a nespadly do pralesa,ale tady víc věřím fotbalistům z Rožnej,ze jim jejich nejlepší střelec Vyžrálek zařídí všechny 3 body.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů