Diváci v Ujčově branku neviděli


Branky


29
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oboustranně opatrný první poločas

Ve velkém větru od prvních minut oba celky vsadily na jistotu vzadu a do útoku se příliš nehrnuli. Ujčov měl opticky víc ze hry, ale kromě několika náznaků nic nepředvedl. Hra obou týmu směrem do ofenzivní činnosti postrádala kvalitu i odvahu a tak první půli ukončil sudí Šoustar za bezbrankového stavu. 

Druhá půle přinesla více vzruchu, branka však k vidění nebyla

Ujčov i v druhé polovině taktickou hrou postupně dobýval obranu soupeře, ale opět chyběla větší kvalita. Hosté se postupně osmělovali a jejich šance z 77. minuty i 83. minuty byly velmi nebezpečné. V divokém závěru měl tři body v 87. minutě na noze domácí Ryba, hosté mohli rozhodnout v nastavení po sérii rohů. Branku však nedal nikdo a výsledkem byla zaslouženě remíza.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Měl jsem obrovské starosti poskládat vůbec jedenáct lidí. Drtí nás zranění, pracovní vytížení hráčů a na naší hře to nese velké stopy především v ofenzivní činnosti. Za dva jarní zápasy jsme kloudně nevystřelili na zařízení. Každý tým má své starosti a já si naopak vážím zbytku mančaftu, který se snaží a maká... Výsledky se dostaví.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Ujčov není v pohodě, ale víc mně to nepřísluší hodnotit, navíc věřím Oskimu, že z toho kluky dostane. Zápas výrazně ovlivnil silný vítr, kdy obě mužstva měla jeden poločas možnost jej využít. S touto výhodou však naložila prach bídně. Dlouhé nákopy sbírali spolehlivý Bureš s Hlaváčem a kombinačně to byla z obou stran velká bída. Přesto se na obou stranách několik šancí urodilo, ale i ty vyložené zůstaly nevyužity. No a když i dobré pozice z přímých kopů poslali Páska s Bojdou do podrostu, nemohlo to skončit jinak než bezbrankovou remízou. Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - MAREŠ Jiří (N), NEČESÁNEK Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 4. 2018 21:25
Chybička se vloudila,já jsem nestřídal
Hodnocení úrovně zápasu: 5
Rozhodčí - : 6
Občerstvení - nápoje: 8
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 9
Zázemí: 7
Výkon domácích - SK Ujčov: 5
Výkon hostů - TJ Sokol Jimramov: 4
Hodnocení hráčů - domácí: František Bureš - 9, Aleš Horák - 6, Jakub Štourač - 8, Petr Mareš - 6, Pavel Rotkovský - 7, Petr Mitáš - 7, Přemysl Ryba - 7, Jakub Sedler - 7, Jakub Večeřa - 7, Pavel Mitáš - 7, Jaroslav Nedoma - 7, Jiří Mareš - 7, Zbyněk Mitáš - 7, Pavel Němec - 7,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Pavel Borovský
Tip experta: výhra hostů

Zima přinesla Ujčovu hodně nepříjemnou ztrátu v kádru a člověk si vždycky uvědomí, že to naše čutání je vlastně banalita….domácí se s tím musí porvat a i když v Losenici to nevyšlo, myslím, že domácí prostředí je nabudí k úplně jinému výkonu. My máme taky na čem pracovat, v neděli to hodně drhlo...nic jiného než dvojku ale dát nemůžu:

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ujčov k překvapení všech mančaftů ztratil všechny 3 body v Losenici,ale na domácí půdě jsou velice silný a moc body doma nerozdavaji proto tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích