Hamry si připsaly první jarní vítězství


Branky


27

Velká Losenice nenavázala na týden starý skalp vedoucího Ujčova a podlehla rezervě Hamrů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Srnský otevřel skóre zápasu

Hamry "B" přivítaly v derby na svém hřišti Velkou Losenici. Domácí očekávali vzhledem k poslednímu vzájemnému duelu těžký zápas.

Hra ze začátku odpovídala stavu hřiště a bylo vidět na obou stranách hodně nepřesností. Více snahy o kombinaci však měli přeci jen domácí hráči. Po dvaceti minutách dostal přihrávku nabíhajícíJiří Kolarik a potáhl balon do vápna, kde se dostal přes obránce a naservíroval přihrávku Michalu Srnskému, který měl již lehkou pozici a gólem do prázdně brány otevřel skóre. Hra se pak přelévala z jedné strany na druhou, ale bez vážnější šance. V 38 min. se pak dostali hosté do rychlého breaku, bohužel hráč V. Losenice v této situaci přestřelil, proto se odcházelo do kabin za stavu 1:0 pro kladiváře.

Hamry během tří minut vstřelily dvě branky

V druhé půli přišel na hřiště M. Černý, který sbíral ve středu hřiště rozehru hostů a jeho příchodem se zlepšila kombinace a hra domácích. Po jedné ze souher M. Černý, J. Zábranský dostal do vápna přihrávku sváteční střelec  Šťepán Vrša, který svým důrazem na malém vápně zvýšil na 2:0.

Než se stačili hosté vzpamatovat z druhého gólu, přišla o 3 minuty později rozhodující branka zápasu. Po rohovém kopu se k odraženému míči dostal Aleš Zátopek a střelou k tyči zvýšil na 3:0. Hamry zbytek utkání hru kontrolovaly a došly si zaslouženě pro vítězství.

 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Jaroslav Krejčí: Proti Velké Losenici jsme potřebovali bodovat, již od začátku jsme náročnou agresivní hrou nutili soupeře k častým chybám, což byla účinná cesta ke vstřelení gólu. Zápas jsme zvládli s velkým přehledem a zaslouženě vyhráli druhý vzájemný duel.

TJ Velká Losenice
Jiří Kasal: Přijeli jsme do Hamrů bojovat o tři body, ale celý tým podal velice špatný výkon.Byl to z naší strany pravděpodobně nejhorší výkon v sezóně a Hamry zaslouženě vyhrály.Gratuluji domácím k vítězství. Za zmínku stojí už jen mizerný výkon rozhodčího, který pískal špatně na obě strany.



Počet diváků: 55. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - PÁTEK Tomáš (N), HAVLÍK Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - NEBOLA Jaroslav: 8
Občerstvení - nápoje: 8
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 6 - odpovídající předešlému počasí
Zázemí: 8
Výkon domácích - FC Hamry nad Sázavou B: 8
Výkon hostů - TJ Velká Losenice: 5
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - NEBOLA Jaroslav: 7
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 8
Hrací plocha: 6
Zázemí: 9
Výkon domácích - FC Hamry nad Sázavou B: 8
Výkon hostů - TJ Velká Losenice: 5
Hráč utkání - domácí: Aleš Zátopek - Pilíř obrany plus navrch gól
Hodnocení hráčů - domácí: Lukáš Benc - 7, Aleš Zátopek - 9, Martin Poul - 7, Michal Černý - 7, Tomáš Novotný - 7, Ladislav Sýs - 7, Pavel Hron - 6, Michal Petrik - 7, Jaromír Culek - 6, Jiří Kolarik - 7, Jiří Zábranský - 7, Michal Srnský - 7, Štěpán Vrša - 7, Petr Vašek - 7, Martin Fila - 6,
Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Pavel Borovský
Tip experta: remíza

Losenice si vyšlápla na Ujčov a překvapí i v Hamrech, odkud si odveze bodík. Ale pokud rozhodne Jirka Kolarik, tak se rád spletu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tady bude vidět velmi kvalitní derby obohacené o hodně gólů, ale věřím, že všechny body zůstanou na domácí půdě hlavně Hamry doplní svůj mančaft o pár hráčů z Áčka proto víc věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích