2:1
(2:0)
90. M. Sysel
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Měřína rozhodlo v první půli


Branky


13. T. Kuřátko (p.) , 41. T. Kuřátko - 90. M. Sysel
25

Rezerva Měřína v domácím prostředí nezaváhala a porazila Březí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát skórovali v prvním poločase

K svému prvnímu jarnímu zápasu přivítali Měřínští soupeře z Březí – Březské. V případě výhry by se hosté na domácí dotáhli v tabulce. Zápas začal nejistě a k první střele se hosté dostali až v 7. minutě, kdy se poprvé vytáhl domácí brankář Sysel. Na straně Měřína se kupily nepřesnosti a nulový stav dále drželi jen díky Syslovi v brance. V 11. minutě zahrozili poprvé i domácí střelou zpoza vápna. Ve 13. minutě se Kolda uvolnil ve vápně a po hlasitém zákroku na kotníky se pískala penalta. K té se po chvíli postavil domácí Kuřátko a zakončil do protipohybu brankáře. I přes vstřelený gól si hosté dokázali podržet míč a diktovali tempo celý poločas. Kromě nastřeleného břevna hostí a několika málo standardních situací se na obou stranách až do 41. minuty nic významného nedělo. Kružík vyslal z hloubi vlastní půle do samostatného úniku Kuřátka, ten obstřelil brankáře hostí Tunkra a s přehledem zakončil. Domácí mohli přidat ještě gól do šatny, ale D. Kolouch po stříleném centru na malé vápno míč ve skluzu do branky umístit nedokázal.

Sysel snížil v poslední minutě

V druhém poločase se obraz hry více vyrovnal, nicméně šancí bylo na obou stranách poskrovnu. Domácí nebyli až na několik rohů a zablokovaných střel schopni přímo ohrozit branku Březí – Březské. Ti se dostávali do šancí hlavně po standardních situacích, ale ani oni neměli příliš přesnou mušku. Největší šancí byla tvrdá střela zpoza vápna, míč se od zadní tyče odrazil zpět do hřiště a způsobil zmatek. Domácí i přes spoustu chyb dokázali posledních 20 minut kontrolovat hru. Hrál se poměrně tvrdý, ale čistý fotbal, nejtvrdší zákrok předvedl Habán po zákroku zezadu na domácího záložníka. Okamžitě přispěchal s omluvou a kartu akceptoval. V 90. minutě propadl Měřínu střed zálohy a po rychlém brejku z levé strany dostal na vápně míč Michal Sysel a nádherně obstřelil k pravé tyči svého jmenovce v brance. Domácí hosty už k žádné šanci nepustili a sami mohli přidat uklidňující gól, když se na půli Robotka uvolnil od stopera jeslemi, přeběhl půlku hřiště, druhého stopera si přidržel na zádech, ale ve skórování mu zabránil dobře vyběhnuvší Tunkr.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Dnešní výkon byl z naší strany podprůměrný, příliš ztrát a nepříliš kvalitní mezihra. Samozřejmě se nám podařilo i pár hezkých věcí, ale to je málo. Březí – Březské hrálo kvalitní fotbal a je jedním z mála týmu, v této soutěži, kteří hrají kombinační a pěkný fotbal. Hrálo se slušně a tak to má být. Rozhodčím bych vytkl jedinou věc, a to přes celý zápas nepískané špatné autové vhazování (smích).

TJ Březí-Březské
Martin Běloch: Fotbalově jsme byli lepším týmem. Rozhodly chyby v obraně a nevyužití vyložených situací. V kabině jsme si o tom dost řekli a v dalších zápasech se na to budeme soustředit.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - T. Kuřátko [-] (46. D. Robotka [-] ) , D. Michlíček [-] (76. I. Balázs [-] ) , L. Pololáník [-] , M. Kolda [-] (46. P. Kolouch [-] ) , K. Kružík [-] , D. Kolouch [-] , Š. Král [-] , L. Řezníček [-] , P. Král [-] , M. Matoušek [-]

TJ Březí-Březské
J. Tunkr [-] - M. Běloch [-] (82. P. Lysoněk [-] ) , P. Šimek [-] (69. V. Klíma [-] ) , Z. Vala [-] , R. Šmarda [-] - M. Sysel [-] , T. Habán [-] , J. Jobánek [-] , M. Holánek [-] - D. Dostál [-] , J. Jakeš [-]

ŽK: 29. L. Řezníček , 54. D. Kolouch - 82. T. Habán .
Hráči zápasu: P. Sysel , T. Kuřátko .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: LANDSMAN David - BENEŠ Tomáš, PROCHÁZKA Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Pavel Borovský
Tip experta: výhra domácích

Měřínská benfika doma neztrácí a i když budou hosté kousat, odjedou s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Měřín má velice kvalitní mužstvo, které hraje velmi pohledný a kombinační fotbal proto tipuji jasnou výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza