1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov urval vítězství v poslední minutě!


Branky


0

Derby utkání mezi Jimramovem a Pohledcem se skončilo nakonec vítězstvím domácího Jimramova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

V úvodním utkání jarní sezony se v derby potkali tradiční soupeři. Ve vyrovnaném utkání, kdy hru ovlivňoval prudký nárazový vítr zvítězili šťastnější domácí, když utkání by více odpovídal nerozhodný výsledek. V bojovném utkání plném nepřesností a nakopávaných míčů hra probíhala převážně mezi šestnáctkami a mnoho pohledných akcí a šancí nenabídla. Úvod utkání patřil hostům, kteří s větrem v zádech domácí zatlačili a i přes několik jakých takých šancí nedokázali přesně zakončit. V  18. minutě měli domácí štěstí, když centr Follprechta i vlivem větru skončil na břevně jejich branky. Po dvaceti minutách domácí hru vyrovnali, ale do koncovky se nedokázali prosadit. Ve 36.minutě volný přímý kop Borovského nadvakrát zlikvidoval jistý Hájek. 

V poslední minutě rozhodl Černý

 Úvod 2.poločasu patřil domácím, ale hostující obranu se jim nedokázalo překonat. V 63.minutě si znovu Hájek nadvakrát poradil s přímým kopem Borovského k levé tyči. Hosté 5x prostřídali a byli v závěru utkání lepší, ale do čisté šance se nedostali. Když už se zdálo, že obě mužstva budou spokojena s bodem rozehrával v 90.minutě od vlastní branky Borovský, dlouhým nákopem našel Pavla Sedláka, ten hlavou prodloužil na nabíhajícího Černého, kterého hostující obrana nechala úplně volného a ten zblízka prostřelil Hájka a vystřelil tím domácím velmi cenné body. Přestože šlo o derby je potřeba pochválit hráče obou mužstev za velmi korektní hru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Začnu od konce. Prohrát gólem dvě minuty před koncem po dlouhém odkopu od branky fakt nasere, ale k fotbalu to patří. S postupem času bylo jasné, že je to zápas o jednom gólu nebo bude remíza. Štěstí se přiklonilo na naši stranu a my jsme rádi za tři body. Obě mužstva se potýkala s nárazovým větrem, měkkým terénem a hlavně tak trochu sama se sebou(smích). Bylo vidět, že zimní příprava nebyla ideální a moc fotbalových akcí k vidění nebylo. Tak snad se do toho dostaneme. Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.

TJ Pohledec
Michal Laštovica: Utkání rozhodla branka v poslední minutě po situaci,na kterou jsem hráče před zápasem několikrát upozorňoval. Celý zápas se nám dařilo pokrýt nákopy domácích,bohužel jeden nám propadl. V poslední minutě je to obrovská chyba. Další chybou bylo, že jsme naši územní převahu nepřetavili do gólové podoby. Zápasu by minimálně slušela remíza.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , L. Zavadil [-] (69. P. Sedlák [-] ) , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] - M. Zobač [-] (62. V. Dostál [-] ) , L. Bednář [-] , M. Zavadil [-] , J. Štěrba [-] - O. Černý [-] , P. Sedlák [-]

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - O. Follprecht [-] , D. Bártek [-] (77. M. Skalník [-] ) , L. Ondráček [-] (72. J. Hubáček [-] ) , B. Puchýř [-] (66. J. Martaus [-] ) , M. Fajmon [-] (83. F. Karmazín [-] ) , P. Skalník [-] , L. Novotný [-] (36. J. Starý [-] ) , V. Hubáček [-] , J. Pustina [-] , L. Jambor [-]

ŽK: 73. V. Dostál , 83. M. Dvořák - 53. J. Starý , 83. M. Hájek .
Hráči zápasu: L. Zavadil , M. Dvořák , L. Bednář .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - PAJKR Jaroslav (N), ŠVANDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.