3:3
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polnička neudržela poločasové vedení a remizovala s Vírem


Branky


6. M. Smejkal , 40. M. Smejkal , 44. J. Víška - 35. M. Kulpa , 46. M. Kulpa , 81. M. Kulpa
0

Poslední tým tabulky Polnička měla blízko ke třem bodům, ale ve druhé půli o ně přišla, i když měla dvougólový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polnička zahrála výborný první poločas

Nejdůležitější okamžiky prvního poločasu

6. minuta domácí Klement založil akci ze středu hřiště nahrál mezi obránci na Mitermayera a ten prošel až k vápnu. Zde se střetl s obráncem a míč se dostal až ke Smejkalovi a ten zakončil 1:0.

 

17.minuta Smejkal vzal Vírskému obránci míč, když se ho pokoušel kličkou obehrát a postupoval sám na hostujícího brankáře, ten ale jeho střelu po zemi vystihl.

 

32. minuta Sedler získal míč a sprintoval na Polničskou branku, dokázal se dostat přes dva obránce, ale jeho střelu chytil Chyba.

 

35. minuta po chybě domácího Litochleba se k míči dostali Vírští hráči, kteří vyslali nabíhajícího Kulpu. Ten ale obral domácího obránce Moravce o míč a vstřelil branku.

 

40. minuta Litochleb po vlastní chybě na lajně vybojoval míč a přihrál Víškovi před velké vápno, kde vystřelil. Jeho prudkou střelu .ale hostující, brankář vyrazil. První se tam ale objevil Smejkal a míč za brankovou čáru dotlačil 2:1.

 

44. Minuta domácí Koblížek založil akci, když centrem po lajně vyslal Smejkala. Ten se dokázal s míčem dostat až do vápna, kde si kličkou obhodil brankáře, ten ale netrefil míč a složil Smejkala na trávník faulem. Rozhodčí Juda nařídil penaltu. K exekuci se postavil domácí kapitán Víška. Jeho prudkou střelu neměl, ale šanci zachytit 3:1.

Vír dokázal stáhnout dvoubrankovou ztrátu

Nejdůležitější okamžiky druhého poločasu.

46. minuta Oliva centroval do vápna.Tam nejvíce vyskočil hostující Kulpa a zakončil 3:2

 

57. minuta Kulpa vstřelil míč do sítě poté, když Chyba neudržel míč po tvrdé střele. Jenže se Kulpa v době střely nacházel za posledním obráncem Polničky. Ofside.

 

67. minuta dvakrát prodlouženou hlavičku vynikajícím zákrokem vytáhl Chyba.

 

To co předvedl v 71. minutě hostující Šenkýř se jen tak nevidí.... předvedl vynikající zákrok na brankové čáře, když domácí Kohout přeloboval vyběhnutého Preislera a míč lobem mířil do branky. A zde se právě blýsknul Šenkýř, když na brankové čáře, jak dobíhal míč předvedl ukázkové nůžky a vytáhl jasnou branku.

 

81. minuta hostující Vír zahrával standardní situaci roh. Po centru nejvýše vyskočil Kulpa a jeho hlavička zamířila do pravého horního rohu 3:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara: Dnes jsme hráli dobře jen škoda, že jsme neproměnili tutové šance. Soupeř nás ve druhé půli přehrával, remíza je spravedlivá pro oba.

Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Zápas Polnička-Vír se hrál za silného větru a bylo znát, že hráči hrají první zápas jara. Na hřišti se více bojovalo hráči si nedokázali přihrát chyba střídala chybu. První poločas využili chyb hostů domácí, i když to mohlo skončit klidně 4-4. Druhý poločas jsme bili lepším týmem domácí se za polovinu dostávali jen při brejcích a my jsme už stačili jen vyrovnat, i když jsme mohly i vyhrát, ale remíza je spravedlivá. Chybí nám šest hráčů základní sestavy (zranění někteří jsou v práci) a tak musíme brát s sebou dorostence, i když hrajou dobře, mám strach, aby se nezranili, protože to někdy je dosti tvrdé a kluci jsou přece jen dost mladí a silově slabší, než muži. Nejlepší hráči Mato Kulpa za hosty a u domácích brankář Chyba.



Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - V. Moravec [-] , J. Štíbal [-] , K. Koblížek [-] , T. Litochleb [-] - M. Jirásek [-] , J. Víška [-] , R. Klement [-] (86. K. Podloucký [-] ) , J. Kohout [-] (76. M. Neubauer [-] ) - I. Mittermayer [-] (88. J. Ondráček [-] ) , M. Smejkal [-] (63. Z. Lojek [-] )

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - V. Oliva [-] , V. Oliva [-] , V. Sedler [-] , T. Piskač [-] - J. Smolík [-] (77. M. Matuška [-] ) , T. Sedler [-] (63. J. Coural [-] ) , D. Šenkýř [-] , V. Skoumal [-] - M. Kulpa [-] , Z. Hovorka [-] (57. R. Jílek [-] )

ŽK: 83. J. Víška - 50. Z. Hovorka , 55. J. Smolík , 71. V. Oliva , 89. M. Kulpa .
Hráči zápasu: M. Chyba , M. Smejkal - M. Kulpa .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - SYNEK Radim (N), TICHÝ Svatopluk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.