Rožná vyrovnala v nastavení


Branky


34. F. Humpolík (p.) , 93. T. Sýkora - 38. T. Novotný (p.) , 61. T. Novotný
1

Souboj dvou týmů ze špice tabulky skončil v Rožné nerozhodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se kopaly dvě penalty

První poločas byl více v režii domácích. Hosté se snažili o kombinační fotbal, ale na tomto hřišti se jim tato taktika vůbec nedařila, hra z jejich strany měla hodně nepřesností a bylo vidět, že se jedná o první jarní utkání. Domácí měli více ze hry a byli jednoznačně lepší.

Ve 34 minutě se z pravé strany dostal do šance domácí Humpolík, brankář jeho šanci zneškodnil, ale k překvapení všech  odpískal rozhodčí penaltu ... Domácí se ujali vedení 1:0 ...  Minutu na to poslal do vápna domácích dlouhý balon M. Poul a hostující F. Chlubna se snažil dostat přes obránce do šance ... rozhodčí překvapivě i v této situaci odpískal penaltu ... Za hosty srovnal v 35 minutě na 1:1 T. Novotný. Za tohoto stavu se odcházelo i do kabin, nicméně domácí byli lepším týme na hřišti.

Ve třetí minutě nastavení domácí vyrovnali

V druhém poločase se hra trochu srovnala a hosté se také dostávali do šancí, domácí museli několik úniků hasit za pomocí faulu, jeden z těchto zákroků byl už v pokutovém území a tak se kopala další (tentokrát regulerní) penalta. K penaltě se postavil opět T. Novotný a nedal brankáři šanci, hosté se ujali v 61 minutě vedení 2:1. Postupem času otevřeli domácí hru, začali se více tlačit před bránu hostů a vytvářet si šance. Hosty však podržel brankář nebo nedůraz v zakončení domácích. Otevřená hra a vidina vyrovnání mělo za následek brejkové situace hostů, kdy šli několikrát do úniku a domácí to řešili faulem. Dva z těchto zákroků byly na červenou kartu. Rozhodčí měl však asi po třech odpískaných penaltách strach, tuto kartu vytáhnout... Hosté měli z těchto standartních situací velkou šanci uskočit do dvou brankového rozdílu, nicméně ani z jednoho přímého kopu netrefili branku. Ke konci utkání vsadili domácí na jednu kartu, tlačili se do branky a vytvářeli čím dál větší tlak. Hosté jen bránili. Odměnou jim byla v 94 minutě vyrovnávající branka, kterou zařídil v nepřehledné situaci ve vápně T. Sýkora. Pro oba týmy tak začala jarní sezóna dělbou bodů.


Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: První jarní zápas proti kvalitnímu soupeři byl po většinu času vyrovnaný.My se snažili o kombinaci, ale na těžkém terénu jsme se nevyvarovali spoustě nepřesností. Tři branky padli z penalt. Soupeř vedl a už to vypadalo, že vyhraje. Ve čtvrté nastavené minutě jsme však nesmírnou bojovností vyrovnali. Zápas tak skončil zaslouženou remízou.

FC Hamry nad Sázavou B
Jaroslav Krejčí: První zápas jarní sezóny ukázal spoustu nepřesností. Rožná byla v prvním poločase lepší mužstvo a v celku nás zatlačila. Ve druhém poločase jsme byli ale lepší mi a proto je remíza zasloužená. Chválím všechny za bojovnost obzvláště nás podržel brankář Benc.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: LHOTSKÝ Filip - JANEČEK Martin (N), BERAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 4
Rozhodčí - LHOTSKÝ Filip: 2
Hrací plocha: 6
Zázemí: 5
Výkon domácích - SK Rožná: 5
Výkon hostů - FC Hamry nad Sázavou B: 5
Hodnocení hráčů - hosté: Lukáš Benc - 8, Aleš Zátopek - 7, Martin Poul - 7, Tomáš Novotný - 9, Ladislav Sýs - 8, Pavel Hron - 7, Michal Petrik - 8, Jaromír Culek - 8, Jiří Kolarik - 8, Martin Fila - 4, Michal Srnský - 7, Petr Vašek - 6, František Chlubna - 7,