2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Věchnově se body dělily!


Branky


0

Sestupem ohrožený tým Věchnova začal jarní sezónu nerozhodným výsledkem s rezervou Bohdalova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Po zimní přestávce se až na třetí pokus povedlo utkání na věchnovské hřišti odehrát, i když počasí bylo dobré akorát tak na pouštění draků, kiting, nebo rozchození větrného mlýnu. Větrná loterie od první minuty hýbala s dějem zápasu. Hosté hráli s větrem v zádech a nebýt spousty nepřesností asi by i vytěžili z první půle více. Jenže do první velké gólové šance se dostali domácí, kdy Martínek vyslal Ostrýže do samostatného úniku, jenže ten po hraničním zákroku brankáře Velína nájezd neproměnil. V 9. minutě, byl opět vyslán Ostrýž na steč s brankářem Velínem, do samostatného uniku jej vyslala zimní posila věchnovských řad Patrik Nosek, a Ondra mazácky proměnil. Po té byl obraz hry neměnný odkop od domácí brány - poryv větru - míč na nohách hostů - střela vedle. atak stále dokola. Když k tomu připočtu i spousty oboustranných chyb v přihrávkách tak se hrál velice nehezký fotbal. Ve 24. minutě se hosté dočkali vyrovnání, kdy dalekonosný centr v podání Šimka za přispění poryvu a zaváhání brankáře Starého skončil v bráně. Po té byl obraz hry neměnný a v 35 minutě mohl Nosek premiérový zápas za Věchnov oslavit gólem ale ztroskotal na výborném Velínovi.

 

Domácí vyrovnali čtvrt hodiny před koncem

Druhá půle pokračovala v podobném duchu, spousta nepřesností a větrná loterie s náznaky šancí na obou stranách. V 70. minutě místo důrazného odkopu míče do bezpečí doskákal míč na nohu Henzla a ten v tváří tvář brankáři Starému poslal hosty do vedení. Po té přišlo přeskupení řad, na hřiště se za domácí dostali Pečinka a poslal se na hřiště i hrající trenér Jedlička a na hře domácích bylo znát mírné zlepšení. nejdříve měl vyrovnání na noze Ostrýž jenže netrefil prázdnou bránu. Vyrovnání přišlo v 76. minutě kdy si na centr Jedličky naběhl Vojta Martínek a skvělou tečí zařídil vyrovnání. Po té se do třech šancí dostali i hosté, ale přímý kop Šimka a střelu Hanycha ukryl brankář Starý v rukavicích. Největší šanci zápasu měli hosté 5 minut před koncem kdy Henzl přestřelil prázdnou bránu. Po urputném boji skončilo utkání zaslouženou remízou.   Příští týden se Věchnov opět představí doma a to v třaskavém derby s Rožnou. Doufám že lepšího počasí.


Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
David Starý: Po zimní přestávce kdy docházka na tréninky byla jak na houpačce, byla naše hra kostrbatá a s přispěním silného větru, který si vybrali daň při první gólu hostů bylo znát že do herní pohody z konce podzimu je daleko. Bojovností jsme ale uhráli zasloužený bod a pokud budeme bojovat v zápasech i nadále veřím že se úspěch dostaví budeme se pohybovat na příčkách kam patříme.

Sokol Bohdalov B
Roman Velín: Prvních 15 minut to byl z naší strany ještě zimní spánek, a tak můžeme být rádi, že ze 4 samostatných nájezdů jsme inkasovali pouze jednou. Poté jsme hru vyrovnali a se štěstím i skóre s přispěním větru a zaváhání brankáře, ten však svoji chybu v průběhu zápasu několikrát napravil. Do konce poločasu jsme hráli převážně na polovině soupeře, ale šance jsme nevyužili. Do druhé půle vstoupili domácí se silným větrem v zádech lépe, ovšem nahrávky za obranu vzal vítr a míč končil většinou v mých rukavicích. Do vedení jsme tak šli po závaru před brankou my. Domácí však brzy srovnali tvrdou střelou z první. 5 minut před koncem měl 3 body na kopačce Frenk Pokorný, ale branku z malého vápna přestřelil. Remíza je však pro oba týmy zasloužená, všichni na hřišti v těžkých podmínkách příkladně bojovali.



Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] , P. Nosek [-] (62. M. Pečinka [-] ) , J. Šípek [-] , P. Kučera [-] , V. Martinek [-] , V. Kroupa [-] , D. Uhlíř [-] (74. J. Jedlička [-] ) , L. Novák [-] , J. Bílek [-] , J. Pokorný [-]

Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - V. Novák [-] - R. Henzl [-] , V. Švoma [-] , J. Šimek [-] , P. Fabík [-] , L. Novotný [-] , V. Pokorný [-] (88. O. Prokeš [-] ) , D. Skála [-] , L. Hanych [-] , F. Lán [-]

ŽK: 82. P. Kučera - 79. P. Fabík .
Hráči zápasu: V. Martinek - J. Šimek , R. Henzl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - POKORNÝ Josef (N), KOLBÁBEK Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.