Bitva o čelo tabulky jasně ve prospěch Ujčova


Branky


10

Diváci v Ujčově viděli souboj prvního s druhým, ve kterém se zaskvěl Jakub Sedler a po parádním výkonu nasměroval svůj team dvěma zásahy k vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla jednu branku

Než si diváci v Ujčově stihli koupit občerstvení a rozkoukat se, Ujčov vedl. Po pravé straně se k vápnu probil Kuba Sedler, míč si píchl středem mezi zkoprňelé beky a propálil Hájka 2. min. - 1:0. Hosté byli evidentně zaskočení, nebyli schopni vytvořit si kloudnou šanci a Ujčov hrál velmi dobře ze zajištěné obrany. Postupem času tempo opadlo, domácí hlídali výsledek a dopředu se nehrnuli. Pohledec však domácí svatyni neohrozil a tak do kabin šli spokojenější domácí fotbalisté.

Druhou půlku ovládl Ujčov a zkušeně si došel pro vítězství

I po změně stran bleskově udeřil Ujčov, v 49. minutě dlouhý centr přizvedl Míša Zich, ten se od obrany hostí odrazil k nekrytému Sedlerovi a ten nedal Hájkovi šanci ani podruhé 2:0. Vrchol zmaru pro hosty dokonala v 55. minutě dvojice Zich-Mitáš Petr. Zich nacentroval do vápna, tam si míč Nečko dobře zpracoval a jeho střela skončila za zády Hájka 3:0. Hosté byli zralí na ručník a Ujčov s přehledem kontroloval vývoj zápasu. Pevná domácí defenziva už nepřipustila žádnou zápletku, naopak v 80. minutě se do zakončení proháčkoval aktivní Míša Zich, tentokrát však Hájek uspěl. Závěr utkání se dohrál v klidu a domácí fanoušci tak mohli oslavit spolu s týmem již 14 výhru v sezoně.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Sváteční dohrávka nám přinesla obrovské problémy s absencemi. Z již tak zraněními zdecimované sestavy vypadli další a celkově mě dnes chybělo sedm hráčů. Já sám jsem místo kormidlování teamu kormidloval kamionen po Německu... Ukázalo se však, že to jde i beze mě.Hráči zaslouží velkou poklonu, i v tomto rozpoložení jsme porazili a přehráli velmi silného soupeře. Ujčovská fotbalová rodina táhne za jeden provaz a je to dobrá zpráva v této nelehké situaci

TJ Pohledec
Michal Laštovica:



Počet diváků: 130. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - MAREŠ Jiří (N), PEJCHAL Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - BENEŠ Jaroslav: 8
Občerstvení - nápoje: 8
Občerstvení - jídlo: 8
Hrací plocha: 9
Zázemí: 6
Výkon domácích - SK Ujčov: 7
Výkon hostů - TJ Pohledec: 4
Hráč utkání - domácí: Jakub Sedler
Hodnocení hráčů - domácí: František Bureš - 8, Petr Blecha - 9, Petr Mareš - 8, Aleš Horák - 7, Petr Mitáš - 8, Jakub Sedler - 10, Jakub Večeřa - 8, Pavel Mitáš - 8, Jaroslav Nedoma - 8, Jiří Mareš - 8, Zbyněk Mitáš - 8, Michal Zich - 8, Pavel Rotkovský - 7,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola uvidí v Ujčově souboj prvního s druhým. Ujčov v domácím prostředí body nerozdává, tipuji jedničku.