0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín vyloupil Rozsochy


Branky


30

Rozsochy bojující o záchranu podlehly v domácím prostředí Radostínu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radostín vstřelil tři branky

Rozsochy chtěli ve svém posledním utkání na domácí půdě bezpodmínečně vyhrát a od začátku se snažili Radostín zatlačit. Ti přijeli v euforii a se značným počtem fanoušků, kteří oslavovali postup B týmu do III. třídy. Držení míče na kopačkách, ale nevedlo ze začátku k žádným příležitostem, naopak hosté podnikali nebezpečné brejky a hned první musel likvidovat reflexem brankář domácích Milan Juračka. Poté byli přece jen lepší domácí, ale Prášil hlavou trefil břevno a Andrejs napálil míč nad branku hostí.
Ti poté udeřili, po chybě domácích v obraně se prosadil Večeřa. Domácí v té chvíli ztratili půdu pod nohama a byli horším týmem. Další možnosti ale na jedné ani druhé straně nepřicházeli. Ve 37. minutě mohl vyrovnat Urbánek, když po pěkné kombinaci na jeden dotek dostal přihrávku na malé vápno, ale přesunujícího se gólmana hostí Dupala trefil. Nedáš, dostaneš, se potvrdilo přesně za minutu, když opět chybující domácí v obraně dopřáli zakončení opět Večeřovi. Aby toho nebylo málo, tak domácí dostali do poločasu ještě jeden gól a odcházeli do kabin se sklopenými hlavami a nepříjemným stavem 0:3.

Hosté pojistili brankou vedení

Do druhého poločasu nastoupili domácí aktivně, chtěli ukázat, že stav, který svítil na tabuli, není správný, ale vypadalo to spíše tak, že i kdyby se hrálo do půlnoci, nebylo by to nic platné a nic by se na stavu nezměnilo. Všechno potvrdilo několik neproměněných brankových příležitostí, trefení břevna krásnou střelou od Davida Juračky a úplně tou největší příležitostí, když kanonýr Bureš zahrával penaltu, ale opravdu vynikající gólman hostí jeho umístěnou střelu k tyči vytáhl výborným zákrokem. Branku tak vstřelili jenom hosté, když ležící Toman dokázal i přesto míč dotlačit za bezmocného domácího brankáře.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Michal Strachoň: Poslední domácí utkání jsme chtěli zvládnout, bohužel je opravdu na nás deka. Celé utkání jsme dokázali držet míč a kombinovat, ale nedokázali jsme proměnit i ty největší příležitosti. Hosté přijeli v dobré náladě a bez stresu a na jejich výkonu to bylo znát. Utkání si užili. Hráčům děkuji, že nic nevzdávají a makají, i když se nám nedaří. Věřím, že derby v Nové Vsi zvládneme nejenom herně, ale i výsledkově.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Jiří Pešek: Rozdílovým hráčem v utkání byl brankář Dupal ,který dokázal zneškodnit všechny vyložené šance soupeře a nakonec svůj výkon podtrhl chycenou penaltou.



Sestavy


TJ Rozsochy
M. Juračka [-] - V. Ambrož [-] (56. P. Kučera [-] ) , E. Šibor [-] , J. Nebola [-] - O. Urbánek [-] , L. Andrejs [-] , D. Juračka [-] , P. Prášil [-] (16. J. Holý [-] ) , M. Šafránek [-] - S. Padrtka [-] , P. Bureš [-] (77. J. Smolka [-] ) -

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - S. Berka [-] - D. Toman [-] (73. D. Krča [-] ) , L. Dvořák [-] - R. Večeřa [-] (75. O. Bradáč [-] ) - P. Gregar [-] (29. M. Gregar [-] ) , R. Fňukal [-] , L. Kozel [-] , J. Novotný [-] , J. Kohout [-] , J. Večeřa [-]

ŽK: 11. E. Šibor , 49. J. Nebola , 60. J. Holý - 40. M. Gregar .
Hráči zápasu: D. Toman , R. Večeřa .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - PADRTKA Radek (N), PADRTKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Na domácím krásném hřišti Rozsochy zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů