Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bláznivou přestřelku vyhrály Bory


24

V Borech padlo deset branek a byly vidět dva hattricky!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bory vedly o branku

Bory začaly ve skvělém tempu a už ve druhé minutě se radovaly ze vstřeleného gólu. Středem hřiště se uvolnil Miroslav Ochrana vypracoval si střeleckou pozici a zakončil, míč však míjel levou tyč, to však zužitkoval naběhnuvší Vojta Chalupa a proměnil - 1:0. V 11. minutě se opět dostal před brankáře Miroslav Ochrana, ale neuspěl. To hosté byli úspěšnější. Ve 12. minutě se před hranicí malého vápna nejlépe zorientoval Ondřejka Marek a nekompromisně poslal míč pod břevno domácího brankáře - 1:1. Šance se kupily na obou stranách, ale byly to Bory, co využily šanci a strhly skóre na svoji stranu. Ve 24. minutě Milan Špaček našel Antonína Novotného, ten si potáhl balón do vápna a místo střely se rozhodl pro přihrávku na volného Miroslava Ochranu a bylo - 2:1. Za další dvě minuty opět parádní kombinace tentokráte po pravé straně si pohrál s míčem Josef Starý a vybídl Vojtu Chalupu ke skórování na 3:1. V 35. minutě se ale hosté dostali opět na dostřel, když střelou přes bránícího hráče nedal šanci domácímu brankáři Šandera Petr. Víc se do poločasu nevešlo.

Bory dotáhly brankové hody do vítězného konce

Druhou půli opět Bory nastartovaly výborně a byla to borská stálice Milan Špaček, když zúročil svoje zkušenosti a napálil z první z dobrých 35 metrů míč do prázdné brány -4:2. O tři minuty později završil hattrick Vojta Chalupa, když na odražený míč od břevna měl nejblíže a hlavou proměnil - 5:2. V 64. minutě využil nezjištnou přihrávku od Josefa Starého Miroslav Ochrana a střelou na zadní tyč zvýšil skóre na 6:2. Gólová přestřelka pokračovala i nadále. Tentokrát to byli hosté v 84. minutě se po centru z levé strany na hranici malého vápna opět prosadil Ondřejka Marek - 6:3. V 90. minutě za nesportovní chování dostal hostující hráč červenou kartu, ale nezměnilo to nic na tom, že to byli znovu hosté, co v 92. minutě zkorigovali výsledek na - 6:4 a byl to opět Ondřejka Marek, který také dovršil hattrick.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Jaroslav Kubec: Tři body co víc si přát, jen je škoda, že nedokážeme být po celou dobu utkání 100% koncentrovaní. Dáme branky, uspokojíme se a myslíme, že je hotovo a pak to zase nějak naháníme. Zbytečně vyhrocený závěr, pro nás obdržené dvě branky a soupeře rudka.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík:



Sestavy


TJ Družstevník Bory
J. Jakubec [-] - A. Novotný [-] (75. P. Prokop [-] ) , M. Ochrana [-] (86. M. Zástěra [-] ) , Z. Studený [-] , J. Starý [-] (88. F. Zikmund [-] ) , P. Beneš [-] (52. L. Němec [-] ) , J. Netolický [-] , M. Špaček [-] , J. Dvořák [-] , V. Chalupa [-] (63. J. Pol [-] ) , J. Kujal [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
M. Babjačok [-] - T. Nečas [-] , J. Skalník [-] (55. V. Komínek [-] ) , M. Ondřejka [-] , M. Klement [-] , S. Kubík [-] (82. V. Bureš [-] ) , D. Šatný [-] , P. Bureš [-] , M. Miluška [-] , F. Šandera [-] (46. J. Bureš [-] ) , P. Šandera [-]

ŽK: 65. A. Novotný , 75. J. Netolický , 90. J. Kujal - 75. D. Šatný . ČK: 90. P. Bureš .
Hráči zápasu: M. Ochrana - M. Ondřejka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Nová Ves je rozjetá,ale Bory jestě pro klid potřebují pár bodů.Bory doma neprohrají.