3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2018 18:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín rozhodl ve druhém poločase


Branky


0

Dohrávka 15. kola se lépe vyvedla Radostínu, který otočil třemi brankami zápas s Jívovím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodně

K páteční dohrávce dorazily obě mužstva výrazně oslabena, hůře na tom byla na papíru soupiska hostí. Ti na to ovšem nebrali zřetel a přijeli hrát svoji hru. První minuty ovládli ale domácí, ovšem skóre se neměnilo. A tak se do své rychlé kombinaci po zemi dostávali hosté. nejprve se sám na Dupala řítil hostující Krejčí, jehož neskutečně vychytal domácí Dupal. Z tohoto varování se domácí ovsem nepoučili a tak přišel trest. Nádhernou kombinací se hosté prokombinovali domácí obranou, vyhnuli se ofsajdové pasti a Koukola překonal bezmocného Dupala. Naštěstí domácí měli nachystanou rychlou odpověď. Po rohovém komu si na balón naběhl Jiří Večeřa a hlavičkou o zem překonal všechny bránící hráče i bezmocného brankáře.

Radostín rozhodl ve druhé půli

Druhý poločas domácí zahájili aktivně avšak nedařilo se jim dostat do vyložených šancí.  Až Večera Rostislav v 50.minutě na půli hřiště obešel jednoho obránce před vápnem na sebe natáhl další dva, které opět obešel a nachystal jednoznačnou gólovku pro Kozla Lukáše, který bezpečně proměnil proměnil. Po té se opět vytáhl domácí Dupal, který zneškodnil další loženku hostů z Jivoví a bezpečně stahoval centry a pomáhal tak celému mančaftu. V zápase udělal jedinou chybu, která mohla být klíčová! Vypadl mu rotující balón a ten samovolně skákal do branky. O balón svedl sprinterský souboj domácí kapitán a stálice Berka s hostujícím útočníkem. Souboj vyhrál, balón vykopl z brankové čáry a odmítl srovnání. Vedení domácích pojistil a zvýšil tváří tvář brankáři domácí shooter Císař, jenž elegantně procedil balón mezi nohami vyběhnutému brankáři. Zbytek zápasu domácí zvládli výborně takticky a na skóre se neprojevil ani velký tlak hostů na konci zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Jiří Pešek: Zápas jsme neodehráli vůbec dobře, chyběla nám energie a agresivita z předchozích zápasů. Naštěstí nás podržel opět výborný Dupal a byly jsme výrazně produktivnější než soupeř, což utkání rozhodlo.

FC Santus Jívoví
Vít Havelka:



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Večeřa [-] , P. Dvořák [-] , S. Berka [-] , R. Fňukal [-] - J. Novotný [-] (81. D. Krča [-] ) , L. Kozel [-] , D. Hrbek [-] , D. Toman [-] (61. J. Kohout [-] ) - P. Císař [-] (87. O. Bradáč [-] ) , R. Večeřa [-] (67. M. Gregar [-] ) -

FC Santus Jívoví
D. Lukášek [-] - J. Požár [-] , Z. Holubář [-] , J. Láznička [-] , S. Krejčí [-] , R. Havlíček [-] , J. Koukola [-] , M. Koukola [-] , V. Dvořák [-] , D. Dřímal [-] , M. Mach [-] (7. F. Uhlíř [-] )

ŽK: 37. R. Večeřa , 75. P. Císař , 90. O. Bradáč - 52. J. Požár .
Hráči zápasu: I. Dupal .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - ZELINKA Jiří, GREGAR Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.