Hamry začaly jaro vítězně


Branky


0

Na umělé trávě ve Žďáře nad Sázavou se odehrál první jarní zápas mezi Hamry a Svratkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Němec předvedl báječný lob

První jarní zápas odehrály Hamry se Svratkou na umělém hřišti ve Žďáru nad Sázavou. Bylo znát, že jde o první zápas po zimní pauze. Hra byla plná nepřesností, ale občas mužstva také předvedla světlejší chvilky. Skóre mohl otevřít hamerský Patrik Němec, který šel sám na brankáře, ale ten jeho nájezd vychytal. Na druhé straně hrozila Svratka především z rohů a ze standartních situací, ale ke gólu to nevedlo. Ve 42. minutě vyběhl golman Svratky, aby odkopl míč před dotírajícím útočníkem, ten se dostal k Patriku Němcovi a ten z bezmála třiceti metrů přeloboval všechno před sebou - 1:0. V poslední minutě zahrozila Svratka opět z rohu, ale domácí brankář Tomáš Pinkava na brankové čáře balon zastavil. 

Hamry již kontrolovaly průběh druhé půle

Ve druhém poločase se hra přece jen trochu zpřesnila, více na kopačkách však měli míč hráči Svratky. Hamerská obrana byla pozorná a když se přece jen dostali hosté k zakončení, tak je vychytal domácí brankář. V 74. minutě vybojoval míč na půlce skluzem domácí útočník Dominik Havlík a poslal do samostatného úniku Lukáše Filipiho. Ten si s brejkem poradil výborně a zvýšil na 2:0. V závěru už žádné větší šance nepřišly a tak si kladiváři připsali tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Měli jsme využít umělé trávy a dát si balon víc do nohy. Dneska jsme to hlavně ubojovali, ale takové vítězství je také důležité.

SK Svratka
Vojta Šmahel: V prvním jarním kole jsme bohužel prohráli. V prvním poločase jsme měli velký problém s mezihrou, dělal nám velký problém první dotek a hrozili jsme pouze ze standartek. Druhý poločas již byl z naší strany lepší, do 100% šance jsme se však bohužel nedostali a s jinými příležitostmi si poradil dle mého muž utkání Pinkava. Když domácí po zbytečné ztrátě ve středu hřiště a následném brejku přidali druhou branku, věděli jsme, že to na zvrat bohužel nebude. Nyní nás čekají tři kola doma a my musíme bodovat.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOCOUR Erik - ŽILKA Jan, TOMÁŠEK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.