0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra Fulneku rozdílem třídy!


Branky


10

21.kolo fulnecké zaneslo do nedalekého Jeseníku nad Odrou.

Nedělní krásné počasí a  ligově připravený trávník sliboval od začátku velmi zajímavé utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Téměř každý útok Fulneku skončil ofsajdem....

Hned v 9. minutě musel ze zápasu odstoupit mladší z bratrské dvojice Krásů ve Fulneckém dresu Karel, který si přivodil lehký otřes mozku z hlavičkového souboje s domácím kapitánem.

Fulnecký tým na hřišti dominoval. Jako první rozvlnil míč fulnecký bomber Ďurica, který využil svůj instinkt zabijáka když pohotově dorážel do prázdné branky 13. minutě 0:1.

Za chvíli se mohlo měnit skóre podruhé, Honza Šesták připravil tutovku pro Černína, ten po zaseknutí uklidil míč do brány, ale proti byl pomezní, ofsajd.

Do konce poločasu měli míč v držení převážně hosté, ale úniky Ďurici, Vašiny, Krásy J. a Šestáka zůstaly nevyužity neboť byl stále mávaný ofsajd.

Fulnek zpět na vítězné vlně

Do druhé půle hosté z Fulneku vstoupili stejně aktivně jako do té první. 

Aktivní kombinační hrou se dostávali nadostřel domácí brány. Trpělivá hra přinesla kýženou pojišťující druhou branku. Běžela 64. minutě Krása R. křižnou přihrávkou našel Kováře, ten po spolupráci s Vašinou přihrál před bránu, Ďurica předskočil domácího stopera a uklidil míč k tyči 0:2.

Od této chvíle si hosté jž utkání hlídali a domácí jako po celý zápas k ničemu nepustili.

V 77. minutě zahrával Kuba Černín rohový kop, na míč si naskočil Krása R. a sledoval jak míč zapadá za bezmocného domácího gólmana 0:3.

Tento stav vydržel až do konce utkání a fulnečtí si tak mohli připsat další tři důležité body do tabulky. 

 



Ohlasy k zápasu



Fotbal Fulnek
Pavel Jurča, asistent trenéra: Řekl bych že to byl vcelku poklidný a pohodový zápas. První poločas jsme se málo dostávali na dostřel soupeřovy brány z důvodu dobře organizované obrany domácích, kteří působili sympatickým dojmem. Po našem prvním gólu jsme se uklidnili a do konce poločasu jsme si těsný výsledek pohlídali. Ve druhém poločase jsme se častěji drali dopředu a vyústěním byli další dvě branky v síti soupeře. Opět jsme najeli na vítěznou vlnu, na hřišti jsme se uklidnili, začali jsme opět hrát to co jsme hráli po vetšinu sezóny a za to patří klukům velký dík. Děkujeme i naším věrným fandům za podporu kteří vážili cestu za námi.... Děkujeme fanouškům, kteří vážili svou cestu k utkání! Moc si toho vážíme



Sestavy


TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
L. Macháč [-] - L. Grulich [-] (88. P. Hrňa [-] ) , R. Frýdl [-] , M. Goláň [-] (57. L. Burget [-] ) , D. Novotný [-] , P. Goláň [-] (81. D. Vaculík [-] ) , J. Goláň [-] , J. Burget [-] , L. Polónyi [-] , D. Indrák [-] , L. Palička [-] (55. T. Fusek [-] )

Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] (88. J. Žádník [-] ) - D. Mrkvica [-] , R. Krása [-] , K. Krása [-] (9. L. Kocún [-] ) , V. Lachký [-] - J. Krása [-] (67. M. Houfek [-] ) , J. Černín [-] , M. Kovář [-] (78. J. Stratil [-] ) , L. Vašina [-] - J. Šesták [-] (81. J. Štefek [-] ) , P. Ďurica [-]

ŽK: 23. L. Palička , 91. T. Fusek - 73. D. Mrkvica , 81. V. Lachký , 83. J. Černín .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: FOLVARČNÝ Adam - VRANAY Vojtěch, ČUBA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Doubravská

Expert: JAN OLLENDER
Tip experta: výhra hostů

V tomto utkání vyhraje Fulnek. V minulém kole překvapivě remizoval doma proti Spalovu 1:1, což bylo pro všechny velké překvapení. Jeseník prohrál doma s Veřovicemi jasně 1:4. Myslím si, že jedině možné další a poslední překvapení se stane, že Fulnek ztratí body právě u nás v Kopřivnici. (smích) Ale musím uznat, že Fulnek jednoznačné ovládl celou soutěž a zaslouženě postoupí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sokol Ostravice | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů