1:1
(0:1)
41. P. Pop
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálov obral Fulnek o první body!


Branky


47. L. Vašina - 41. P. Pop
9

Ve 20.kole do Fulneku zavítal ambiciózní tým ze Spálova. Slunečné sobotní odpoledne přilákalo do ochozů fulneckého fotbalového stánku přes 400 diváků. 

Sestřih zápasu na Youtube: https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=G24eec32ea0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl šťastnější pro Spálov

Diváci mohli hned od úvodu vidět fulneckou kombinační hru ze které praměnily šance Jakuba Černína a Honzy Šestáka, bohužel bez gólového efektu. Ve 13.minutě došlo k nešťastnému okamžiku v hostující šestnáctce. V souboji o míč se hlavami srazili Ondra Murín s Michalem Andělem. Zatímco hostující hráč ze zápasu odstoupil s roztrženou hlavou tak domácí Murin se zlomeným nosem utkání dohrál.

Místo zraněného Anděla nastoupil hrající kouč hostí Kiša a tato změna se pro hosty ukázala jako klíčová!

Spálovští se od této chvíle ještě více semkli a soustředili se na poctivou defenzivu s rychlými brejky. 

Když už se zdálo, že půjdou oba celky do kabin za stavu 0:0, dostalo ve 41min. mužstvo ze Spálova možnost zahrávání standartní situace po brejkové situaci Šímy, který byl nedovoleně zastaven Radimem Krásou.

Míč si postavil Patrik Pop, prudce nacentroval míč na bránu Martina Rozsypala a ten nikým netečovaný skončil po odrazu od tyče v brance - 0:1.

Vyrovnání ještě do poločasu měl na kopačce domácí Jarda Krása, ale svou utěšenou střelou nechal vyniknout hostujícího Neckáře. Ten vytěsnil střelu na břevno.

Zasloužená remíza....

Po poločasové bouřce v kabině nastoupilo do druhého poločasu zcela odlišné mužstvo.

Hned z první akce se domácím podařilo srovnat stav utkání. Ve 47’ Dan Mrkvica krásně posadil míč na hlavu nabíhajícího Ládi Vašiny a ten umístěnou hlavičkou nedal golmanovi Spálova šanci - 1:1.

Po vyrovnávající brance se mužstvo Spálova ještě více zatáhlo a odolávalo tlaku domácích. 

V jedné ze svých dvou šancí v utkání selhal Honza Šesták kdy zcela sám střílí vedle branky. Asi v největší šanci druhého poločasu, kdy mohl utkání rozhodnout ve prospěch domácích selhal pravý obránce Daniel Mrkvica. Ten odmítl skórovat do odkryté branky poté co si akci sám vymyslel a po narážečce s Petrem Ďuricou mu míč projel mezi nohama.

Do konce utkání ani jedno mužstvo už bohužel nic nevymyslelo a tak se mohli Spálovští radovat z cenného bodu, který si od domácích z Fulneku odvezli.

Musíme, ale sportovně uznat, že bod si odvezli zcela zaslouženě! 

 

 

Zdroj: Radim Krása, Fotbal Fulnek



Ohlasy k zápasu


Fotbal Fulnek
Pavel Jurča, asistent trenéra: Byl to hodně těžký zápas s kvalitním soupeřem. V prvním poločase jsme hráli špatně. Soupeř nás přehrával skoro ve všem. Druhý poločas už to bylo lepší a vyústilo to ve vyrovnávací branku. Ale na víc už jsme se bohužel nezmohli. Remizu bereme a jedeme dál. Teď se musíme připravit na další zápas kdy nás čeká v neděli Jeseník n.O ... Děkujeme fanouškům za podporu po celou dobu utkání! Moc si toho vážíme




Sestavy


Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - K. Krása [-] , O. Murin [-] , D. Mrkvica [-] , R. Krása [-] - J. Černín [-] , L. Vašina [-] , J. Krása [-] (57. J. Stratil [-] ) , M. Kovář [-] - P. Ďurica [-] , J. Šesták [-] (77. M. Houfek [-] )

TJ Spálov
T. Neckář [-] - A. Sucháček [-] , M. Ondřej [-] , M. Anděl [-] (14. R. Kiša [-] ) , V. Maršálek [-] - O. Klevar [-] , K. Pop [-] (84. A. Oršovský [-] ) , P. Pop [-] , R. Ambrož [-] (87. V. Král [-] ) - T. Chuděj [-] (46. F. Boudný [-] ) , L. Šima [-]

ŽK: 63. P. Ďurica , 77. O. Murin , 80. M. Kovář - 45. P. Pop , 67. A. Sucháček .
Počet diváků: 305. Rozhodčí: JURAJDOVÁ Lenka - KARAS Michal, TOBOLA Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kateřina Doubravská

Expert: ROSTISLAV KÍŠA
Tip experta: výhra hostů

Jako hrající trenér Spálova, i když si jsem vědom síly mužstva
Fulneku, které zatím neztratilo ani bod, musím říct, že vyhrajeme
1:2…

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sokol Ostravice | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích