Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

18.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Cerekev veze vítězství z Horní Vsi


0

Překvapivě vysoké vítězství Nové Cerekve, která byla velmi produktivní. Horní Ves si své šance také vytvořila, v brance hostí však stál skvělý gólman Vaněček, který se vrátil po zranění. Brankář Cerekve si navíc připsal branku na 4:0 z pokutového kopu. Střelecky se prosadil mladý útočník Sochor, který "zatížil" konto Horní Vsi dvěma góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K vidění byl vyrovnaný zápas. Šance byly na obou stranách. Největší rozdíl byl však v efektivitě zakončování. Horní Ves se trefila pouze jednou, bohužel pro ni, do vlastní branky. Dva góly v 1. poločase zaznamenal útočník Nové Cerekve, Michal Sochor. V druhém poločase si Nová Cerekev hlídala slibný náskok. Vítězství potvrdil proměněnou penaltou brankář Petr Vaněček, který patřil k nejlepším hráčům zápasu.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Ves
Pavel Hečka, předseda Horní Vsí: Hrál se pohledný fotbal. Hosté prokázali větší zkušenost ve finální fázi a vyhráli. Výsledek je pro nás krutý.




Sestavy


SK Horní Ves
J. Zadák [-] - M. Skokan [-] , T. Kubů [-] , J. Bělohlávek [-] (87. O. Kantor [-] ) , V. Řepka [-] - M. Brada [-] , D. Brada [-] , D. Fanta [-] , T. Pinkas [-] (69. P. Kubů [-] ) - L. Červený [-] , R. Makovička [-]

TJ Nová Cerekev
P. Vaněček [-] - J. Šípek [-] , P. Beneš [-] , M. Amcha [-] , M. Sochor st. [-] - V. Knězů [-] , . Kapko [-] , K. Zíka [-] , T. Vodička [-] - M. Sochor ml. [-] , J. Kolář [-]

ŽK: 31. T. Kubů , 75. P. Kubů , 88. V. Řepka - 25. V. Knězů , 48. J. Šípek , 51. M. Amcha .
Hráči zápasu: D. Brada - P. Vaněček , M. Sochor ml. .
Místo: Horní Ves. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.