Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

18.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košetické béčko jedenáctigólovým přídělem deklasovalo Žirov


Branky


10. T. Klapka , 14. M. Langr , 30. O. Šáda , 41. M. Langr , 61. M. Langr , 61. O. Šáda , 73. P. Machovec , 77. M. Langr , 79. M. Dvořák , 84. O. Šáda , 85. M. Lhota
0

Po převážnou část zápas měli herní převahu domácí Košetice. Převahu zužitkovali v jedenáct branek v síti hostující rezervy Žirova. Od 67. minuty hrál navíc Žirov ještě oslaben o Pavla Jonáše, který za zbytečný odkop míče "vyfasoval" od sudího druhou žlutou kartu a musel tak opustit hřiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu byl vyrovnaný. Postupem času získávali domácí Košetice více ze hry a podařilo se jim jít v 10. minutě do vedení. Košetičtí byli důraznějším týmem. Hosté ze Žirova v první půli rovněž několikrát ohrozili domácí branku, ale gól se jim vstřelit nepodařilo. Košetice do přestávky vstřelili další 3 branky a o výsledku zápasu tak už bylo rozhodnuto po první půli.

Do druhé půle domácí vystřídali 3 hráče a jasně dominovali, hrálo se na jednu branku a bylo jen otázkou času, kdy dají desátý gól, kterého se dožadovali domácí fanoušci. Krásný gól vstřelil předstoper domácích Dvořák, který se trefil, krásnou střelou z 30 metrů do šibenice hostujícího brankáře.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Košetice B
Karel Čmucha, trenér Košetic: Dneska jsem byl spokojen jak s výsledkem, tak předvedou hrou našeho týmu. Vycházela nám kombinace a rovněž jsme se dokázali střelecky prosazovat.




Sestavy


TJ Sokol Košetice B
J. Duffek [-] - P. Radosta [-] , J. Bejček [-] , M. Dvořák [-] , Z. Most [-] - O. Šáda [-] , P. Machovec [-] , P. Filípek [-] , P. Pospíchal [-] - T. Klapka [-] , M. Langr [-]

TJ Střepina Žirov B
J. Rathouský [-] - V. Dědic [-] , P. Bratrů [-] , Z. Červený [-] , J. Skala [-] - M. Staněk [-] , J. Nacházel [-] , P. Jonáš [-] , J. Blažek [-] - T. Hlavička [-] , J. Bína [-]

ŽK: 59. P. Jonáš , 67. P. Jonáš . ČK: 67. P. Jonáš .
Hráči zápasu: M. Langr - Z. Červený .
Místo: Košetice. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.