3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

17.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Cerekev si doma poradila s rezervou Plačkova


Branky


0

V duelu dvou sousedů v tabulce uspěla Nová Cerekev, která díky vydařenému prvnímu poločasu na svém hřišti porazila "béčko" Plačkova a upevnila si šestou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým se od samotného úvodu chopil iniciativy a dostal svého soupeře pod tlak, který celkem brzy přinesl své ovoce. Psala se čtrnáctá minuta, kdy Sochor starší přetáhl svůj rohový kop na zadní tyč, kde svoji sílu ve vzdušném souboji opět potvrdil domácí kapitán Zíka a proti jeho hlavičce byl hostující gólman Němec bezmocný.

Poté se ale Cerekvičtí vrátili k tradičnímu neproměňování šancí a mohlo je to mrzet. Plačkovský Sokol vycítil šanci, dostal se do hry a Trnka div že nevyrovnal, když jeho střelu dokázal zaskakující brankář Rajčan vytěsnit na tyč. Tentýž hráč poté zahrozil ještě střelou, která těsně minula domácí svatyni, a jeho dvojšance musela hosty mrzet. V osmatřicáté minutě se totiž na druhé straně uvolnil Knězů, jeho střelu dokázal Němec jen vyrazit před dobíhajícího Vodičku a ten zajistil svým barvám klidnější poločasovou přestávku.

Do druhé pětačtyřicetiminutovky vstoupili hosté aktivněji a brzy se po jejich střele otřáslo břevno Rajčanovy branky. V osmapadesáté minutě pak domácí brankář poprvé a naposledy inkasoval, když se Vrána trefil z velkého vápna a vykřesal hostům bodovou naději. Následně se ale chopila taktovky znovu Nová Cerekev, Sochor mladší šel dvakrát sám na branku, v obou případech ale neuspěl, své šance proti brankáři Němcovi pak zahodil také Kolář.

Na uklidňující třetí trefu sice Cerekvičtí čekali dlouho, ale sedm minut před koncem se jí přece jen dočkali. Slovo si znovu vzal navrátilec do sestavy Vodička, jehož střelu sice Němec vytěsnil na tyč, od ní se ale kulatý nesmysl odrazil do branky a bylo rozhodnuto. Zbytek utkání už se jen dohrával a tři body tak zůstaly v Nové Cerekvi.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Cerekev
Petr Vaněček, technický poradce: Konečně jsme dokázali proměnit své šance a tentokrát se nám to povedlo nezvykle už v úvodu zápasu. To je pro nás velký posun vpřed.




Sestavy


TJ Nová Cerekev
T. Rajčan [-] - P. Beneš [-] , M. Sochor st. [-] , M. Gapko [-] (78. J. Seeman [-] ) , M. Amcha [-] - T. Pavlík [-] , T. Vodička [-] , K. Zíka [-] (80. J. Šípek [-] ) , J. Kolář [-] - M. Sochor ml. [-] , V. Knězů [-]

TJ Sokol Plačkov B
M. Němec [-] - J. Slavík [-] , Z. Svatoš [-] , J. Kašpar [-] , V. Krejčí [-] - J. Trnka [-] , F. Jaroš [-] , M. Vrána [-] , M. Schoula [-] - R. Zemek [-] , M. Kotlík [-]

Hráči zápasu: T. Vodička - M. Vrána .
Místo: Nová Cerekev. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.