F. Gaži 4.
R. Kadlčík 82. (p.)
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jižané nestačili na Polom


Branky


4. F. Gaži , 82. R. Kadlčík (p.) - 34. P. Sztefek , 58. J. Sztefek , 88. M. Mučka
6

Domácí jižanům se ani ve čtvrtém jarním utkání doma nepodařilo vybojovat 3 body. Hosté z Velké Polomi přijeli ze snahou odčinit domácí debakl 0:7 od Petřvaldu na Moravě a užit si fotbalu. Což se jím plně zdařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli již ve 4´ do vedení 1:0 brankou našeho nejlepšího jarního střelce Gažiho Filipa, který křižnou střelou z levé strany trefil opačný růžek branky. Brzy vstřelena branka jako by uspala celý domácí tým. Když k tomu přidáme špatnou obranu (děravější než pověstný ementálský sýr), bylo pro hosty snadné si vypracovat několik brankových příležitostí. A v 34´ vyrovnali Sztefekem Pavlem na 1:1. Nebýt dobrého výkonu domácího brankáře Janouška Tomáše mohlo být v naší síti více branek. Domácí nebyli schopní si vytvořit kloudnější útočnou akci, která by vyústila v brankovou příležitost.

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu. Hosté zvýšili v 58´ Sztefekem Jakubem na 2:1. Drama začalo, až po vyrovnání v 82´ na 2:2 z pokutového kopu Kadlčíkem Richardem. Od této chvíle domácím narostly křídla a neustále dotíral na branku hostu. Veškerou snahu utnu-li hosté v 88´ vstřelenou brankou na 3:2 pro-ně. V prodloužení měli domácí šanci na vyrovnaní, kterou však ze štěstím zmařil brankář hostu. Takže doma opět bez bodu.



Sestavy


FC Ostrava-Jih
T. Janoušek [-] - R. Stojan [-] (61. D. Vidlička [-] ) , M. Šimko [-] , J. Němec [-] , M. Prokeš [-] - P. Strempek [-] , R. Kadlčík [-] , M. Gaži [-] , M. Janošec [-] - T. Korbačka [-] , F. Gaži [-] -

TJ Velká Polom
L. Kozelský [-] - J. Stadtherr [-] , F. Hyrdel [-] , J. Sztefek [-] (63. J. Stadtherr [-] ) , M. Mučka [-] , J. Chudoba [-] (59. D. Cihlář [-] ) , J. Coufal [-] , P. Sztefek [-] (90. L. Tománek [-] ) , M. Ludvík [-] (79. V. Vaněk [-] ) , R. Šmída [-] , J. Trojek [-]

ŽK: 64. R. Šmída , 73. J. Stadtherr . ČK: 81. R. Šmída .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MATULA Sebastián - MITURA Michal, PŘEČEK Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích