2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 10:00

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj "béček" vítězně pro Jiřice


Branky


0

Zápas druhého s třetím týmem tabulky skončil vítězstvím domácích Jiřic nad Košeticemi v poměru 2:1. V utkání "hráli prim" brankáři, kteří spoustu šancí zneškodnili. Branky padaly až v 2. poločase a postarali se o ně Čepl a Zadek za domácí Jiřice a Zenáhlík za hosty z Košetic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byl k vidění vyrovnaný fotbal, šance měly oba týmy. Brankáři Zabloudil s Duffkem však měli svůj den a své branky "zavřeli". Po změně stran přecejenom branky padaly. V 59. minutě se po centru Ocha trefil Čepl. Za 8 minut už na ukazateli svítilo skóre 2:0, trefil se Zadek. Hosté snížili v 74. minutě díky Zenáhlíkovi. Košetice po snížení "ožily", vyrovnat se jím však nepodařilo a tak zápas skončil vítězstvím domácích Jiřic, které se dostaly na první místo tabulky IV. třídy.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice B
Stanislav Sadský, vedoucí týmu Jiřic B: K vidění byl dobrý zápas. Košetice byly nejlepším týmem, který proti nám na jaře nastoupil. Za zlepšený výkon v 2. poločase jsme si vítězství zasloužili.




Sestavy


SK Jiřice B
R. Zabloudil [-] - P. Vítek [-] (46. M. Novák [-] ) , J. Rohovec [-] , J. Langr [-] , J. Záviška [-] - M. Och [-] , Z. Čermák [-] , J. Zadek [-] , P. Maděra [-] (88. M. Petřík [-] ) - P. Hložek [-] (76. M. Horký [-] ) , D. Čepl [-]

TJ Sokol Košetice B
J. Duffek [-] - M. Dvořák [-] , T. Bejček [-] , P. Pospíchal [-] , M. Kos [-] - M. Čermák [-] , Z. Most [-] , L. Bureš [-] , J. Minařík [-] (56. M. Langr [-] ) - O. Zenáhlík [-] , O. Šáda [-]

Hráči zápasu: M. Och , R. Zabloudil - O. Zenáhlík , J. Duffek .
Místo: Jiřice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.